Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Noutate legislativa in pregatire: 

Contractele de lucrari pe bani publici vor avea un format standard obligatoriu

de Ioana Morovan     HotNews.ro
Joi, 17 ianuarie 2008, 13:34 Economie | EuROfonduri

Ministerul Economiei si Finantelor pregateste un model de contract care va fi obligatoriu pentru proiectele de lucrari care implica o finantare publica, de la buget sau de la Uniunea Europeana. Cel mai probabil, reglementarea va fi adoptata pana la sfarsitul lunii, conform Secretarului de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, Eugen Teodorovici.

Este vorba, practic, despre un “contract cadru” care va fi obligatoriu pentru aceste proiecte. “El poate fi folosit ca atare sau poate fi completat cu alte detalii pe care partile semnatare le considera necesare”, spune Eugen Teodorovici. Cert este ca va contine un set minim de conditii care trebuie sa fie respectate.

Documentul fi atat in avantajul autoritatii contractante, cat si al antreprenorilor, fiindca stabileste niste reguli de baza pentru contracte”, mai spune Teodorovici. Reglementarea va intra in vigoare cel mai probabil in luna februarie, fiind adoptata sub forma unui ordin comun al ministrului economiei si finantelor, ministrului transporturilor si Autoritatii pentru Monitorizarea si Reglementarea Achizitiilor Publice.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


188 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri