​Antreprenor la 24 de ani, în România de azi. Cum îți petreci izolarea? Ce decizii de criză iei acum și aici? Cum atragi fonduri europene, când toată țara s-a oprit? Ce faci cu o afacere agro-alimentară, în procesare, HoReCa, în plină stare de urgență? Încotro?

Ionel BurteaFoto: Hotnews

Miercuri, de la ora 17.00, întâlnire #deladistanta cu Ionel Burtea, fondator Abund Berry, live-video pe paginile de Facebook StartupCafe.ro și Hotnews.ro și pe canalul de YouTube StartupCafe.

Până miercuri, ora 16.30, Ionel vă așteaptă cu întrebări și păreri în secțiunea de comentarii la acest anunț pe HotNews.ro, pe StartupCafe.ro, precum și pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro.

Ionel Burtea este unul dintre cei mai de scucces tineri antreprenori din România. Face afaceri de când avea 21 de ani și era student la ASE București. A început cu o plantație de mure în localitatea Țicleni, județul Gorj, de unde „izvorăște” vinul din mure Abund Berry, un brand românesc construit de el.

Acum vinde vinuri, siropuri și rachiu din mure pe platforma sa de e-commerce, se dezvoltă cu fonduri europene și se extinde în agro-turism.

Miercuri, de la ora 17.00, vorbim cu Ionel Burtea, într-o întâlnire #deladistanta, live-video via Zoom, despre:

- Afaceri în criza coronavirus COVID-19.

- Riscuri și decizii de criză, acum și aici!

- Fondurile europene - ce faci când te prinde izolarea în implementare?

- Daună totală la HoReCa - s-a rupt lanțul de distribuție?

- Ce planuri făceai când a venit boala din China și încotro o apuci până ne lasă coronavirusul?

- Ce l-au întrebat cititorii StartupCafe și HotNews și ce nu ar vrea el să spună.