Marți, 28 FEB. 2023, ora 11.00 - Vă așteptăm la un webinar LIVE VIDEO susținut de ASUS, pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro, despre echipamente ce pot fi incluse în proiectele pe fondurile europene din Programul pentru Digitalizarea IMM.

Webinar Asus-StartupCafeFoto: StartupCafe.ro

Reamintim că microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România pot depune proiecte, până pe 30 iunie 2023, în Programul pentru Digitalizarea IMM, pentru a obține fonduri nerambursabile de câte 20.000-100.000 de euro, pentru investiții în echipamente IT, software și cursuri pentru a-și digitaliza afacerea.

Printre cheltuielile eligibile în Programul pentru Digitalizarea IMM se numără:

  • cheltuieli aferente achiziționării de hardware TIC, de echipamente pentru automatizări și robotică integrate cu soluții digitale și a altor dispozitive și echipamente aferente, inclusiv pentru E-commerce, IoT (Internet of Things), tehnologii blockchain etc., precum și cheltuieli de instalare, configurare și punere in funcțiune.

Marți, 28 FEB. 2023, ora 11.00, în transmisiune LIVE-VIDEO pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro, Bogdan Ivașcu, country manager Asus România, va răspunde întrebărilor referitoare la echipamentele IT Asus potrivite beneficiarilor de fonduri nerambursabile din Programul pentru Digitalizarea IMM.

Puteți adresa întrebări, încă de pe acum, în mai multe modalități:

Sub formă de comentariu la acest anunț.

Sub formă de comentariu pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro.

Sub formă de mesaj pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro.