276 de "proiecte mari" pentru resurse umane, depuse pentru finantare. "Proiectele mici" se lanseaza la 16 aprilie

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Marţi, 25 martie 2008, 18:36 Economie | EuROfonduri

 documente
Prima licitatie pentru "proiecte strategice" in domeniul resurselor umane s-a incheiat in data de 20 martie, cu 276 de cereri de finantare depuse la autoritatea de resort. Urmatoarea licitatie se va lansa cel mai probabil in data de 16 aprilie si va viza proieectele "mici" adica cele cuprinse intre 50.000 si 500.000 de euro.

"Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si-a propus sa lanseze, impreuna cu Organismele Intermediare desemnate, in data de 16 aprilie 2008, cererile de propuneri de proiecte de grant (cu valoare cuprinsa intre minim 50.000 si maxim 500.000 euro). De asemenea, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane va lansa in luna mai 2008 cererile de propuneri de proiecte strategice (cu valoare cuprinsa intre minim 500.000 si maxim 5.000.000 euro)", se arata pe website-ul oficial al programului.

Institutia de resort mai informeaza ca, in cadrul cererilor de propuneri de proiecte "strategice" lansate in data de 15 februarie 2008, cu termen limita de transmitere on-line 20 martie 2008, au fost primite electronic 276 cereri de finantare.

Pentru a fi validate, trebuia ca solicitantii sa trimita pana astazi, 25 martie, "prin servicii de curierat anexele 2-6 ale cererii de finantare, tiparite, datate, semnate si stampilate si Acordul de Parteneriat". Mai multe informatii despre proiectele trimise pentru finantare, in documentul atasat. Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


470 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă