Rapoartele institutiilor europene legate de utilizarea finantarilor, publicate marti

de Ioana Morovan     HotNews.ro
Luni, 21 iulie 2008, 9:51 Economie | EuROfonduri

Raportul Comisiei Europene catre Parlament si Consiliu privind protectia managementului fondurilor europene si Raportul de activitate al OLAF pe anul 2007 vor fi publicate marti, 22 iulie. “Romania nu are motive de ingrijorare”, a declarat pentru HotNews.ro Ovidiu Dobleaga, seful Departamentului de Lupta Antifrauda.

Rapoartele vizeaza modul in care statele membre au gestionat si cheltuit fondurile comunitare in 2007, precum si modul in care acestea au cooperat cu serviciul european de ancheta in domeniu – OLAF.

Atentia oficialilor europeni este indreptata prioritar spre Romania si Bulgaria. The Economist a publicat deja un draft al raportului Comisiei referitor la Bulgaria in care se mentioneaza ca platile de la doua agentii de implementare au fost suspendate.

“Romania nu are motive de ingrijorare”, a declarat pentru HotNews.ro Ovidiu Dobleaga, seful Departamentului de Lupta Antifrauda. “Avem rezultate foarte bune in controlul fondurilor comunitare, colaboram permanent cu OLAF, investigam impreuna cazuri din ce in ce mai complexe. Din aceste motive, asteptam cu optimism concluziile Rapoartelor europene”,  a spus Dobleaga.Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


642 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Ce sa investigheze Doblogea (Miercuri, 20 august 2008, 16:00)

  confidential [anonim]

  Sa investigheze urmatoarea filiera de delapidatori:
  Ovidiu Ioan Silaghi (Minister for Small and Medium-Sized Comp., Trade, Tourism & Liberal Professions),
  Nagy Ferdinand (Secretary of State),
  Stefan Imre (Secretary of State), and
  Lucia Nora MorariU

  Mr. Rotileanu Nicolae - Political adviser to the Prime Minister ,State Advisor
  Mr. Sebastian Vladescu (foremer finance minister)
  Ms. Ciornei Silvia (former MEP),

  IN SPECIAL RELATIA ROTILENU SI FIICA SA DE LA REPREZENTATA DIN BRUXELLES.

  Ms. Alexandra Rotileanu Third Secretary at The Permanent Representation of Romania to the European Union - Brussels office,


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă