Termenele limita pentru transmiterea cererilor de finantare in cadrul Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" au fost prelungite. Astfel, solicitantii au la dispozitie inca doua luni pentru finalizarea dosarelor. Proiectele "mici", de pana la 500.000 de euro au ca nou termen limita data de 31 octombrie, iar cele "mari", de peste 500.000 de euro, 20 octombrie.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" a publicat Corrigenda la Ghidurile Solicitantului pentru cererile de proiecte care sunt deschise in prezent. Prin acestea, se prelungesc termenele de depunere a cererilor de finantare, dupa cum urmeaza:

  • pentru cererile de propuneri de proiecte de grant lansate in data de 16 aprilie 2008, termenul limita de depunere se prelungeste pana la data de 31.10.2008, ora 17.00.
  • pentru cererile de propuneri de proiecte strategice lansate in data de 8 iulie 2008, termenul limita de depunere se prelungeste pana la data de 20.10.2008, ora 17.00, cu exceptia cererii de propuneri de proiecte strategice nr. 59 „Burse doctorale” al carei termen de depunere nu se modifica.

In plus, in Corrigenda sunt incluse cateva modificari ale listei documentelor solicitate pentru incheierea contractului de finantare. Acestea sunt necesare ulterior aprobarii proiectului. Mai multe informatii si continutul Corrigenda pot fi aflate aici.