​Alexandru Nazare este numit in functia de responsabil national cu autorizarea finantarii PHARE, Facilitatea de tranzitie si SAPARD iar Lucica Marilena Tarara este eliberata din aceasta functie - potrivit deciziilor Primului Ministru publicate in Monitorul Oficial nr. 562 de marti, 10 august 2010. Lucica Tarara avea un venit net de circa 13.000 de lei, cel mai mare venit net din Ministerul Finantelor Publice, cel putin asa reiese din listele cu venituri salariale nete publicate de Minister in luna aprilie.

Potrivit listelor publicate in aprilie, Directorul Autoritatii de Certificare si Plata, functie ocupata de Lucica Tarara, a incasat in acea luna un venit net de 13.000 de lei - in topul veniturilor nete din Minister. Lucica Tarara a fost numita in aceasta functie in 2008, de catre Calin Popescu Tariceanu.

Alexandru Nazare a fost numit de curand secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice. Este membru PDL si, pana in prezent a fost europarlamentar, consilier la cabinetul de europarlamentar al lui Theodor Stolojan si subsecretar de stat la Departamentul de Afaceri Europene. Vezi CV-ul aici.