ConsTrain organizeaza in perioada 28 februarie - 10 aprilie 2011 cursul de "Proceduri de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila". Termenul limita de inscriere este 25 februarie 2011, orele 14,00.

Cursul se desfasoara on-line si se adreseaza tuturor celor interesati de insusirea cunostintelor si aptitudinilor necesare planificarii si derularii procedurilor de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila (fonduri structurale si de coeziune, fonduri pentru dezvoltare rurala, fonduri nationale (ex: ajutoare de stat).

In cadrul cursului sunt abordate comparativ procedurile de achizitii publice si procedurile speciale de achizitii, aceste doua tipuri de achizitii fiind obligatorii in functie de tipul de finantare si tipul de beneficiar de finantare. Cursul presupune parcurgerea, de catre participanti, a ambelor categorii de proceduri de achizitii, (achizitii publice si procedurile speciale de achizitii) prezentate in paralel.

Cursul este organizat intr-un limbaj accesibil dar este preponderent tehnic, fiind mai usor de parcurs de persoane care detin cunostinte privind finantarile nerambursabile si accesarea acestora.

La finele cursului participantii vor primi un certificat de participare de la S.C. CONSTRAIN S.R.L. si vor putea beneficia de reduceri la participarea la celelalte cursuri cu taxa organizate de ConsTrain, atat la cele practice, cat si la cele autorizate CNFPA.

Pretul cursului: 372 lei (TVA inclus).

Pentru detalii consultati www.constrain.ro

Persoana de contact: Gabriela BACIU, lector, e-mail: gabriela.baciu[at]constrain.ro, tel./fax: 021.313.80.85