Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Articol webPR.ro

VIDEO Concurs pentru studenti: Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica

de HotNews.ro    
Vineri, 15 iulie 2011, 19:05 Economie | EuROfonduri


Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect  - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta organizarea concursului "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a  stagiilor de pregatire practica".

In luna iulie, sub coordonarea echipei de la nivel inter-regional, are loc desfasurarea concursului "Idei de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica". Concursul urmareste atingerea obiectivelor proiectului: dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor economisti in perioada stagiilor de pregatire practica si internship, realizate in cadrul unui parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri, in vederea imbunatatirii insertiei economistilor pe piata muncii.

La concursul "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" pot participa toti studentii selectati in grupurile tinta ale proiectului (II - studenti studii universitare de licenta si III - studenti studii universitare de masterat), participanti la activitatile de instruire de la nivelul celor trei universitati partenere. Evaluarea lucrarilor se va realiza de catre o comisie de concurs numita pe fiecare nivel de organizare a concursului.

Concursul se desfasoara in doua etape - la nivel teritorial, la universitatile partenere si la nivel inter-regional la Universitatea din Oradea. Evidentierea celor mai bune lucrari inscrise in concurs va avea loc in cadrul unui eveniment - Gala PRACTeam, care se va desfasura la:
  • Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava - 11 iulie 2011;
  • Universitatea de Vest din Timisoara - 25 iulie 2011;
  • Univesitatea din Oradea - 27 iulie 2011.


La nivel inter-regional, se vor prezenta si premia cele mai bune idei de imbunatatire a activitatii firmei, dintre cele evidentiate la nivel teritorial, precum si cei mai buni studenti pentru rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de pregatire practica. Premierea va avea loc in cadrul evenimentului inter-regional Gala PRACTeam care se va desfasura la Oradea in data de 29 iulie 2011.

Concursul "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" este organizat si coordonat la nivel inter-regional de catre coordonatorul proiectului - Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice - echipa de management, iar la nivel teritorial, este organizat si coordonat de catre Parteneri: Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice; Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica.

Concursul se desfasoara pe baza Regulamentului de organizare si desfasurare, postat pe site-ul proiectului www.practeam.ro, sectiunea Concurs PRACTeam.

Pentru informatii suplimentare: www.seap.usv.ro/practeam, www.practeam.ro
Contact:
Irina Chirita, Bogdan Cocieru-laboranti teritoriali
bogdanc@seap.usv.ro, irinachirita@seap.usv.ro


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


3283 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by