Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, a declarat luni ca l-a numit sef la Autoritatea Nationala pentru Turism pe "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care insa nu a putut sa dea mai multe detalii, nestiind nici macar prenumele acestuia, relateaza Mediafax.

"Avem un nou sef la Autoritatea Nationala de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini sa spuna dupa o conferinta de presa.

Ea a fost vizibil iritata in momentul in care reprezentantii presei au cerut mai multe detalii despre seful autoritatii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

"Nu stiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i stiu prenumele... domnul Filipescu si vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, mentionand ca CV-ul este postat pe "site", fara sa mentioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regaseste CV-ul "domnului Filipescu", dar ca sef al Autoritatii Nationale pentru Turism este mentionat, intr-adevar, Razvan Filipescu.

Decizia primului ministru de numire a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism a fost publicata in Monitorul Oficial din 25 aprilie. Filipescu are rang de secretar de stat.