Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a afirmat marti seara, la B1 TV, ca exista "cel putin 2.000" de castigatori la loteria bonurilor fiscale organizata luni.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt cateva cifre estimative (privind numarul de castigatori la loteria bonurilor fiscale - n.r.), undeva la cel putin 2.000 de bonuri ar fi fost emise la acea valoare, in acea zi. Acum trebuie sa asteptam cele 30 de zile pentru depunerea bonurilor castigatoare de catre proprietarii lor si apoi vom sti exact cati anume, cat va fi castigul pe persoana. Suma de un milion de lei se imparte exact la numarul de bonuri declarate", a afirmat ministrul Finantelor, citat pe site-ul televiziunii.

"Prima extragere al fost cu ocazia sarbatorilor de Paste. Cea de-a doua va fi in luna iunie pentru aprilie si pentru mai. Deci cele doua luni vor fi acoperite cu o extragere in luna iunie. Iar dupa aceea intram pe prevederea normala, prevazuta de ordonanta 10/2015 care spune ca lunar, incepand cu luna iunie, se vor organiza astfel de loterii pentru bonurile fiscale", a adaugat acesta.