Duminica, in ultima zi de Craciu va fi organizata o extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, informeaza Ministerul Finantelor

Fondul de premiere alocat acestei extrageri este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata in comunicatul Finantelor.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Prima etapa va avea loc duminica, 27 decembrie 2015, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare.

Daca numarul cererilor de revendicare depaseste o suta, va fi organizata o a doua extragere, pentru ca pot fi doar 100 de bonuri castigatoare.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 18.00. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii, precum si numarul de ordine).

Bonurile in valoare de 538 lei emise la 28 noiembrie au fost declarate castigatoare la loteria bonurilor fiscale ce a avut loc duminica, pe 20 decembrie.