Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, la intalnirea pe care a avut-o cu seful ANAF si ministrul Finantelor ca pana joi sa aiba pe masa o foaie de parcurs in care sa fie prezentati pasii pentru realizarea unei structuri informatice, un sistem unitar care sa interconecteze toate bazele de date legate de fiscalitate, respectiv a MFP cu ANAF si Trezoreria, au declarat pentru News.ro surse guernamentale. Potrivit acestora, Bogdan Stan "va ramane in functie daca face treaba".

Mihai TudoseFoto: Agerpres

Potrivit surselor citate, in urma discutiilor s-a decis infiintarea unui centru national de informatii financiar fiscale.

Totodata, premierul Mihai Tudose a mai cerut, in cadrul intalnirii, "masuri concrete de combatere a marii evaziuni, nu a patrunjelului".

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri, la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii. La intalnire au participat si ministrul Dezvoltarii Sevil Shhaideh, directorul STS Marcel Opris, Bogdan Puscas seful ANAP si secretarul general al guvernului Mihai Busuioc.