Mihai Bogdan Lari a fost numit luni în funcția de vicepreședinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.

Sigla ANAFFoto: ANAF

Vinerea trecută, Andrei Nistor Șerban, șeful Administrației Județene a Finanțelor Teleorman, a fost numit și el vicepreședinte ANAF.

Şerban Andrei Nistor și Alexandru Drăghici au fost numiţi vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai ANAF, iar Ion Petruş a fost numit inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Deciziile vin după ce trei vicepreşedinţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Nicolae Pietrăreanu, Daniel Florin Anghel şi Daniel Mihai Tudor - care aveau rang de subsecretar de stat au fost eliberaţi din funcţie prin decizii ale premierului Dăncilă. Tot vineri, au fost demişi trei inspectori generali adjuncţi antifraudă.

Cei trei erau în funcţii din iunie 2017, când au fost numiţi prin decizii ale premierului Sorin Grindeanu.

Ionuț Mișa, fost ministru de finanțe, a fostnumit săptămâna trecutăîn funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.