Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat marți că o scrisoare prin care se convoacă ședința CSAT și care e semnată de o treime din membri a ajuns deja la Cotroceni, urmând ca această ședință să aibă ca temă rectificarea bugetară, potrivit Mediafax.

"Iohannis nu lasă nimic fără să blocheze. Acum blochează rectificarea bugetară? De ce? Pentru ca unii să cheltuie în continuarea banii pe care nu i-a cheltuit. Deja la ora la care vorbim scrisoarea a ajuns la Cotroceni. Adică există o treime din membri pentru a convoca CSAT. Eu nu cred că mai trebuie să fie această procedură. Rectificarea avizată de CSAT. Deciziile ministerelor. Totul trebuie să treacă prin CSAT. Nu se mai poate continua așa. O serie de miniștri au semnat pentru convocarea CSAT. Practic au convocat CSAT", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD a afirmat că așteaptă cât mai curând raportul din partea ministrului de Finanțe cu privire la bugetul președinției.

"Sper să dea raportul cât mai curând domnul Teodorovici ca să vedem dacă omul nu mai are bani de deplasări și de ce măsuri dispune ministerul de Finanțe. Să vedem unde e adevărul și unde e manipularea", a mai spus Dragnea.