​În ultimii ani tot mai mulți români din domeniul IT și din zona de business, au ales să-și investească economiile în monedele virtuale cu potențial de creștere, având randamente considerabile.

Sivco Residence - singurul loc din municipiul Iași unde îți poți cumpăra apartamente cu plata în criptomonedeFoto: Sivco Residence

Moneda virtuală Bitcoin a oferit în trecut un profit substanțial deținătorilor, chiar dacă este un instrument investițional care fluctuează și implică riscuri, rămâne un vehicul investițional de viitor, profiturile fiind în concordanță cu riscurile aferente.

Investitorii unui complex imobiliar din Iași au introdus posibilitatea achiziționării apartamentelor noi construite în criptomoneda Bitcoin, cu scopul de a facilita cumpărarea imobilelor pentru investitorii din piața crypto. În ultimii ani tot mai mulți români din domeniul IT și din zona de business, au ales să-și investească economiile în monedele virtuale cu potențial de creștere. Cei doi asociați Iosif Gabor și Petrică-Eusebiu Pal au un istoric în domeniul investițiilor pe piața crypto, încă din anul 2016.

În ziua de azi aproape nimeni nu mai cumpără nimic din impuls, iar în ceea ce privește propriile economii fiecare încearcă să găsească cele mai bune metode de investiție pentru a-și proteja pe cât posibil banii de efectele inflației.

Din păcate însă, depozitele bancare, titlurile de stat și obligațiunile nu oferă dobânzi suficient de mari încât să neutralizeze efectele inflației (ce se anunță a fi în 2022 de peste 10%), prețul acțiunilor și a ETF-urilor în contexte economice dificile poate suferi fluctuații, fiind o investiție ce este rentabilă doar pe termen lung, iar cryptomonedele deși au generat randamente foarte bune în ultimii 5-10 ani sunt volatile și implică riscuri majore. De aceea, pentru cei care vor să fie siguri că fac cea mai bună investiție, nu au rămas decât proprietățile imobiliare. Terenurile, spațiile comerciale, casele și apartamentele noi s-au dovedit a fi cea mai bună investiție pe termen mediu și lung generând venituri din chirii și crescându-și valoarea în timp, la revânzare.

În România, investiția în proprietăți imobiliare a fost, este și probabil va fi mult timp și de acum înainte o idee excelentă. Dacă este vorba de apartamente noi, bine construite și cu finisaje de o calitate peste medie precum cele din Sivco Residence, valoarea de piață nu numai că se menține constantă, ci în funcție de cerere și de scăderea volumului de resurse prime pretutindeni în lume, crește.

Sivco Residence - singurul loc din municipiul Iași unde îți poți cumpăra apartamente cu plata în criptomonede

Un mare avantaj de care pot profita clienții complexului imobiliar Sivco Residence este și faptul că pot achiziționa de aici apartamente noi cu plata in criptomoneda Bitcoin. De aceea, Sivco Residence este o alegere bună dacă vrei să-ți diversifici portofoliul de investiții, indiferent de moneda în care ai hotărât să-ți păstrezi economiile.

Din acest motiv, dar și pentru amplasarea sa excelentă, Sivco Residence reprezintă una din primele alegeri pentru mulți din cei care vor să cumpere apartamente Iași. Astfel, din cele 69 de apartamente ale complexului, un bloc s-a vândut deja în totalitate, iar aproximativ 50% din apartamentele celui de-al doilea bloc și-au găsit cumpărătorii încă din faza de construcție la roșu. Dezvoltatorii urmează să demareze, în imediata vecinătate a proiectului Sivco Residence, în a doua jumătate a anului 2022, cel de-al doilea proiect rezidențial modern care va avea patru blocuri și un total de 68 de apartamente, cu finisaje premium, vedere panoramică spre municipiul Iași, locuri de joacă, spații verzi, parcări asfaltate și spații comerciale.

Sivco Residence se află pe șoseaua Voinești, la nr. 58A, și se remarcă printr-un acces foarte facil către zona Nicolina Belvedere - Platoul însorit. Pentru a ajunge de la acest complex fix în centrul municipiului Iași, nu trebuie decât să faci o plimbare de 350 m până la cea mai apropiată stație unde opresc o mulțime de mijloace de transport în comun care merg direct acolo sau să te urci în mașina personală și să conduci câteva minute.

Pentru cumpărături poți alege unul din supermarketurile din apropiere sau hypermarketul Kaufland care nu și-a deschis încă porțile pentru cumpărătorii săi, dar o va face în viitorul apropiat. Iar dacă vrei ceva mai mult decât alimente, atunci poți merge la Iulius Mall - Family market care se află la un km de Sivco Residence, sau Palas Mall situat la 4.5 km, cel mai mare centru comercial din regiunea Moldovei.

Cei care locuiesc aici împreună cu familia pot profita la maxim de nenumăratele creșe, grădinițe și școli situate pe o rază de 1 - 3 km față de complex, dar și de spațiile verzi ale acestuia sau de accesul securizat care nu permite pătrunderea persoanelor din exterior fără o identificare anterioară.

Pe de altă parte, și cei care își doresc să locuiască aproape de locul de muncă vor găsi acest complex un loc foarte practic deoarece el este situat în vecinătatea parcurilor industriale 1 și 2 unde se preconizează că se vor crea pe viitor mii de locuri de muncă, dar și a multor sedii de companii multinaționale specializate în domeniul IT, unde specialiștii își găsesc oricând de lucru.

Pentru toate acestea, apartamentele de două camere din Sivco Residence se închiriază cu sume lunare cuprinse între 300 și 350 de euro. În concluzie, indiferent de cum o privești, achiziția într-un apartament Sivco Residence reprezintă o investiție bună pe termen scurt, mediu sau lung.

În funcție de planurile pe care le ai poți cumpăra un apartament Sivco Residence și să-l închiriezi imediat sau să-l păstrezi până mai crește prețul apartamentelor pe piață, să-l vinzi și să te bucuri de profit!