Reputatul specialist economic, Dr. Daniel Thorniley vine la Bucuresti anul acesta, pe 28 Septembrie, la Hotelul Hilton, in cadrul Conferintei de Risc de Tara 2011, un eveniment de traditie Coface, aflat la cea de-a opta editie.

Daniel Thorniley, Presedinte DT Global Business ConsultingFoto: Arhiva personala

Dr. Daniel THORNILEY este presedintele DT Global Business Consulting si ex-Vice Presedinte Senior al Grupului The Economist, pozitie pe care a ocupat-o timp de 19 ani. Este Consultant Senior in cadrul a peste 200 de companii din Europa Centrala si de Est, Rusia, Orientul Mijlociu si Africa. De asemenea, dl. Thorniley ofera consultanta in-house bordurilor directoare ale celor mai importante companii din S.U.A. si Europa.

Dl. Thorniley va participa in prima sesiune a conferintei dezbatand evenimentele economice ale acestui an si realizand o sinteza a modului in care acestea au influentat economia romaneasca.

  • Incotro se indreapta economia nationala?
  • De ce este atat de dificila reluarea cresterii economice?
  • Cum se prezinta Romania in comparatie cu alte tari precum Spania, Portugalia si Grecia ?
  • Cum ameninta stabilitatea locala, criza datoriilor din zona europeana?
  • Ce am invatat din criza? Suntem asezati pe fundamente reale si solide?

Iata cateva dintre intrebarile ce urmeaza a-si gasi raspunsul in cadrul Conferintei de Risc de Tara, cea mai importanta analiza a economiei romanesti.

Evenimentul s-a dezvoltat pe parcursul anilor, devenind o conferinta de referinta pentru mediul de afaceri din Romania. Editia actuala se va bucura de prezenta a 300 de participanti, personalitati din lumea afacerilor, din institutii bancare, cabinete de consultanta si investitori straini. Evenimentul din acest an este organizat in parteneriat cu: Casa de Insolventa Transilvania, ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants), CCE-R (Camera de Comert Elvetia – Romania), CCIFER (Camera Franceza de Comert, Industrie si Agricultura din Romania), CFA Romania.

Printre lectorii deja confirmati, se disting: Dan Pascariu, Presedinte, UniCredit Tiriac Bank; Marie-France Raynaud, Economist Sef Adjunct, Departamentul Risc de Tara si Studii Marie-Marie-France Raynaud, Economist Sef Adjunct, Departamentul Risc de Tara si Studii Economice Coface; Andrei Cionca, Managing Partner, Casa de Insolventa Transilvania; Dan Bucsa, Ph.D., Economist Sef, UniCredit Tiriac Bank; Daniel Boaje, Director General, McDonald’s Romania; Florian Libocor, Economist Sef, BRD Groupe Société Générale; Ionut Dumitru, Ph.D., Economist Sef, Raiffeisen Bank; Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, Economist Sef, ING Bank etc.

Conferinta de Risc de Tara Coface se adreseaza: top managerilor, presedintilor de corporatii, credit risk managerilor, managerilor de politica internationala ai firmelor care profeseaza in domeniul bancar si in cel de asigurari si reasigurari, sefilor de departamente din cadrul serviciilor publice care se ocupa de analiza riscului de credit, managerilor de politica internationala din cadrul organizatiilor profesionale si consulare, cercetatorilor si expertilor din domeniul academic interesati de analiza riscului de credit etc.

Pentru a va inregistra participarea in cadrul Conferintei de Risc de Tara 2011, va rugam sa completati formularul de inregistrare online.

Mai multe informatii despre conferinta si lectorii prezenti, puteti afla accesand site-ul evenimentului.