Incepand cu data de 29 septembrie 2011, Christian Morath a renuntat la conducerea si la pozitiile de presedinte al Consiliului de Administratie si de administrator al Lasselsberger SA si, respectiv, Sanex SA., se arata intr-un comunicat al companiei. Noul director general propus de catre managementul grupului este Kurt Ternegg, 41 de ani, cetatean austriac, cu studii de comert si administrarea afacerilor care a lucrat in domeniul bancilor de investitii si in industrie.

Obiectivele noului director general in cadrul grupului Lasselsberger sunt: optimizarea tuturor proceselor interne fundamentale, consolidarea si extinderea profitabila a pozitiei de lider de piata, dezvoltarea sortimentului si a politicii de brand precum si asigurarea calitatii si eficientei.

Domnul Ternegg va fi sprijinit în dificila sa sarcină de către echipa locală de management (Vânzări, Financiar, Logistică, Juridic) cu care va colabora îndeaproape. Pentru a întări relaţia apropiată cu clienţii şi pentru a creşte şi îmbunătăţii performanţele de vânzări şi marketing, dl. Ternegg va fi susţinut de către dl. Eduard Măcărescu împreună cu întreaga sa echipă.