Cei mai multi dintre noi isi pun intrebarea cand este momentul potrivit pentru a-si refinanta creditele. In mod normal, acest lucru implica cheltuieli suplimentare si este important sa avem in vedere daca e sau nu oportun sa ne refinantam creditele existente.

De aceea, BCR a lansat oferta speciala de refinantare SMART, cu costuri zero* ce poate fi folosita atat in cazul refinantarii creditelor de nevoi personale, cat si in cazul celor ipotecare.

Aplica pana pe 31 decembrie 2011 pentru creditul de refinantare SMART BCR si vei fi scutit de cheltuielile pe care le implica in mod normal o refinantare:

  • 0 cheltuieli notariale
  • 0 comision de analiză
  • 0 cost de evaluare
  • 0 costuri pentru asigurare imobil

In plus, daca vii cu salariul la BCR beneficiezi si de o reducere de dobanda de 0,5 p.p.

Aplica acum pentru creditul de refinantare SMART BCR si vei putea obtine bani in plus, pe care sa ii folosesti cum vrei, vei avea o singura rata lunara, mai mica, la o singura banca si, in plus, poti alege moneda care te avantajeaza, RON sau EUR. In cadrul acestei oferte poti, de asemenea, opta pentru o dobanda fixa pe 5 ani care sa te protejeze de fluctuatiile indicilor de referinta.

Atunci cand te hotarasti sa iti refinantezi un credit, fii sigur ca analizezi toate optiunile posibile si iti faci calculele asa cum trebuie. Astfel, vei reusi sa gasesti varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Daca refinantarea se face in conditii avantajoase, ea iti va aduce o reducere a cheltuielilor, conferindu-ti un echilibru financiar mai bun. Acceseaza aici calculatorul online, cu ajutorul caruia poti afla care va fi noua ta rata daca aplici acum pentru refinantare si cat vei economisi lunar daca faci acest pas.

* Pentru detalii despre oferta si costurile suportate de catre BCR suna gratuit la 0800.801.BCR (0800.801.227) sau transmite SMS cu textul “refinantare” la 1780, tarif normal.