Banca Comerciala Carpatica lanseaza pe piata bancara romaneasca doua noi produse.

Razvan VlasceanuFoto: Hotnews

Cardul cu display MasterCard e-Smart Debit combina un card de debit și un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare și pentru autorizarea tranzacțiilor. Care sunt costurile utilizarii unui astfel de card? Care sunt operatiunile care vor putea fi efectute? Cat de sigura este autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-Smart?

Cardul de credit MasterCard wwShopPing este un nou card al Bancii Carpatica conceput pentru utilizatorii care fac cumparaturi online. Emis sub sigla MasterCard, cardul de credit wwShopPing este utilizabil atat in Romania, cat si in strainatate. Care sunt avantajele si costurile utilizarii acestui card de credit? Razvan Vlasceanu, Directia de Marketing, Monitorizare si Dezvoltare Produse Persoane Fizice discuta online cu cititorii.

Razvan Vlasceanu conduce Directia de Marketing, Monitorizare si Dezvoltare Produse Persoane Fizice si are o experienta bancara de peste 10 ani. Este licentiat in Stiinte Economice, masterand in Managementul Investitiilor si in prezent urmeaza cursurile Institutului “Chartered Financial Analyst”.

Urmareste o scurta demonstratie de utilizare a cardului cu token inclus si raspunsurile invitatului in studioul HotNews.ro

Fragmente din inregistrarea realizata in studioul HotNews.ro:

Cardul cu display MasterCard e-Smart Debit

  • Cardul cu token inclus este un produs inovativ, exista doar 3 banci in lume care au lansat un astfel de card.
  • Am lucrat impreuna cu cei de la MasterCard pentru acest produs care include token-ul sau digipass-ul. Practic sunt doua produse intr-unul singur.
  • Principalele avantaje: elimina costuri, cu cardul cu token avem un singur cost; castigam si foarte mult timp utilizand internet banking pentru tranzactii; asigura destul de multa mobilitate; eliminam grija de a avea mereu digipass-ul cu noi.
  • Pentru clientii care vor achizitiona acest produs pana la 31 decembrie, comisionul de administrare va fi zero.

Cardul de credit MasterCard wwShopPing

  • Cardul de credit acopera nevoile clientilor care fac tranzactii online. Acest card include asigurari care acopera aceste nevoi de siguranta: daca produsul nu este livrat, daca este furat, daca produsul este stricat sau alte situatii de acest gen.
  • Magazinele online au preturi mai mici decat cele din "off-line". Acesta este unul din avantajele  pentru care clientul face cumparaturi online. In plus, cardul de credit wwShopPing vine cu componenta de siguranta.
  • Card-ul are atasata si optiunea de SMS Alert.