Cat costa un stat iresponsabill? Romania se vrea un stat modern in care buna guvernanta sa fie la ea acasa. Ce presupune acest lucru? Cum putem imbunatati disciplina fiscală si supravegherea economică? Dispunem de un management al crizelor? Avem instituţii puternice şi reguli de bază în adoptarea deciziilor? Cum vede Statul modern si buna guvernanta economica un participant la apropiatul summit romanesc de business - Romanian Business Leaders Summit - RBLS. Dragos Rosca, directorul general al Gemisa Investments a discutat cu cititorii HotNews.

Dragos RoscaFoto: RBLS

Carte de vizita:

Dragos Rosca, directorul general al Gemisa Investments a infiintat compania in 2004, bazându-se pe experienţa de 10 ani acumulată ca membru al Central European Management team al Roland Berger Strategy Consultants. Pozitionându-se drept firmă de investiţii pentru start-upuri, Gemisa a avut în portofoliu un număr de 14 companii precum Optical Network, Pres Pro International, Oxigen Plus, Lauren Finance, Sensiblu Optica, Fleet Management Services, BIA Human Resource Management Service, Diagnosis, Simplu Credit, Gipo si Miniblu. Până în prezent, compania a investit peste 14 milioane de euro în proiecte de tip start-up.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.