BCE ar putea prelua supravegherea directa a marilor banci europene. Germania vrea nu mai mult de 25 de banci, Franta ar vrea supraveghere totala, scrie Handelsblatt intr-un material exclusiv. Reuters: Casa Alba priveste spre rezervele de petrol. Finlanda: "Spargerea" zonei euro e doar o chestiune de timp. Cateva cotatii valutare, pentru cei interesati. Au si cei de la Goldman Sachs esecurile lor. In ce investesc la Bursa sau la ce renunta marii jucatori? Cinci fondatori care s-au intors sa isi salveze companiile. Topul producatorilor de petrol s-ar putea modifica, Rusia coborand de pe primul loc pe locul al treilea. Isi sustine China yuanul?

Sa vedem si jumatatea plina, totusi...Marea Britanie a inceput sa publice fotografiile evazionistilor fiscali cautati. Un primar spaniol face greva foamei. De ce sunt oamenii mai stupizi decat veveritele

El Pais: Politizarea sectorului public este un factor care poate submina în mod clar legitimitatea unui sistem democratic. Un text bun: The Economics if spam.

Este Grecia tapul ispasitor? Cine e mai bun: americanul sau....? In Spania, creditele indoielnice au urcat din nou, confirma banca lor centrala. Ce legatura e intre succes si inteligenta?