"Ia ba de la Transporturi si baga la Munca si la bugetele alea locale. Fa cum iti zic, ca am promis bugetarilor- sunt totusi cateva milioane de voturi acolo... Ce zici ma de deficit? Nu ne incadram? Stai linistit, ca mai taiem. Investitii? Da-le dracului ca nu ne arde de asta acum. Vin alegerile tampitule, vrei sa le pierdem cu noi la pupitru? Vorbeste Sefu cu Mugur sa mai tina putin cursul si inflatia, ca nu dau turcii. Suna FMI? Lasa-i sa sune ca au vreme, mai intai sa le rezolvam noi pe-ale noastre. Bai, era sa uit de privatizari; anul asta nu avem timp de ele, le rostogolim pentru dupa alegeri. Iar suna aia de la Fond? Da-mi-l incoace! Da, domnu Vrie, suntem in grafic cu toate", scrie Dan Popa pe blogul Hymerion.ro.

Sigur ca da, si cu privatizarile, si cu inflatia si cu...daca va spun ca ne-am incadrat in tinte...n-aveti voi acolo la FMI atatea tinte cate putem noi rata hahaha, dar sa stiti ca le-am respectat. Pe bune, fratiorul meu! Ce spuneti? Deficit structural? O secunda sa verific. Bai Jane, ia intereseaza-te rapid ce-i ala structural, da rapid ca sta omul in telefon. Domnu Vrie, e respectat sutalasuta!!! Cum, trebuie doar zerovirgulacincilasuta? Ooooo, stati ca ma uitam in alt tabel.

Al dreaq structuratul ala, e fix cat ati spus dumneavoastra. Domnu Vrie, ati vorbit cu dl. Mugur? Da, pai stiti ca nu prea vrea sa tina cursul. I-am dat nustiucate sms-uri. Cum, nu are voie sa mai intervina? Aaaa, pai asta ii spuneam si noi in sms-uri domnu Vrie. Ca mai mult ne incurca cu interventiile pe piata. Pai, sigur ca da, domnu Vrie. Reducem si arieratele. Cum, reiese ca au crescut? Canicula, domnu Vrie! Totul se dilata, vorba filozofului, nimic nu se transforma. Da, va multumesc, ne ocupam in continuare. Traiasca FMI in frunte cu doamna La Garda! Va salut jevusaliu auviderzan! Bai, asta a innebunit. Vrea sa platim facturile restante. Cum dreaq facea asta micu mah de-i iesea tanda pe manda?

Fii atent: Da drumul la contractele cu baietii ca nu mai e mult pana la alegeri si vedem noi dupa aia cum ne descurcam. Daca iese nasol, bagam in insolventa Ministerul Finantelor, ai vazut cum au inghitit-o pe aia cu Hidroelectrica. Auzi ma, ti-am zis ce fraieri sunt astia? Ma-ntreaba de ce am intarziat cu privatizarile. Eu, sa mor pe loc, pupale-as ochii lor rotunzi de bancheri internationali. Noroc cu Gore, fratiorul meu. Le-a zis super mirat: Cuuuum?, Trebuia anul asta privatizaaaat? Pai noi credeam ca e pentru 2014....Au inghitit aia galusca ca pe aer.P e Gore asta secretar de stat il fac ca omul chiar se pricepe la din astea. Gata, sa revenim la calcule. Bai, ce nu intelege prostimea e ca daca vrem cu adevarat, facem nu zero deficit, ci ex-ce-de-nt sau cum dreaq s-o desparti in silabe cuvantul asta. Pai asta-i partea frumoasa cand esti la Guvernare. Maresti numarul de taxe la cat vrea muschiuletul tau si cresti si nivelul lor. Invoci criza, ma, ce mare scofala! Da pe de alta parte le dai un ros de ros plavanilor ca sa nu se prinda. Faci o manifestatie, suspenzi cate-un sef, da-le frate o ocupatie si sa vezi cum inghit fraierii. Totul e sa rezisti pana la alegerile viitoare. Daca le castigi, continui cat vrea muschii tai cu reformele astea. Daca pierzi, vin ailalti si-o iau de la capat!"

N.R. - E doar un pamflet, sa fie clar!

Comenteaza pe blogul Hymerion.ro