Firma de avocatura Biris Goran a obtinut prin decizie irevocabila pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, obligarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (ANAF) la plata de dobanzi de intarziere, urmare a solutionarii cu intarziere de catre organul fiscal a unor Declaratii 300 (Deconturi de TVA), transmite marti compania intr-un comunicat.

Biris Goran a fost reprezentata de Gabriel Biris- Partener si Mihai Nusca- Avocat Coordonator al departamentului de litigii. "Solutia pronuntata de instanta de judecata reprezinta incununarea a 5 ani de efort al Biris Goran. Procedura in sine este complexa, cu ᅡpericoleᅡ la fiecare pas procedural. In practica judiciara romaneasca, din cate cunoastem, aceasta hotarare ar fi a doua de acest fel, insa sub aspectul sumei la care ANAF a fost obligata la plata, hotararea judecatoreasca pronuntata in favoarea clientului nostru iese in evidenta", explica Mihai Nusca

Biris Goran este o companie infiintata in 2006, cu o echipa de peste 30 de avocati si consultanti fiscali care include parteneri si avocati autorizati sa practice avocatura in Statele Unite (New York si Florida) si Canada (Quebec).