"Nu voi credita cu 3 milioane de euro clubul Steaua si nu voi fi presedinte executiv. ​Steaua nu va avea nicio problema financiara pentru ca un club care a facut milioane de romani fericiti nu are voie sa se prabuseasca. Trebuie sa avem in tara asta valori de neatins. Restul discutiilor sunt inutile", a declarat pentru HotNews.ro Andrei Hrebenciuc, despre care Prosport scria ca va imprumuta formatia ros-albastra cu suma de trei milioane de euro, in schimbul banilor urmand sa devina presedinte executiv.

Andrei HrebenciucFoto: Agerpres

Andrei Hrebenciuc este baiatul politicianului Viorel Hrebenciuc si ocupa un loc in Consiliul de Administratie al SIF Moldova (SIF2). El este lector universitar la ASE, autor al cartii "Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice"

Presa sportiva a scris despre posibilele dificultati financiare ale clubului din Ghencea dupa condamnarea lui Gigi Becali la inchisoare in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.

Prosport a mai scris ca, dupa ce a ajuns pana in "optimile" Europa League, Steaua spera sa primeasca de la UEFA suma de aproximativ 4.5 milioane de euro, dar campioana Romaniei ar fi primit doar 500.000 de euro. In aceste conditii, jucatorii nu au primit salariile restante (pe ultimele trei luni) si nici primele pentru castigarea campionatului.