BNR va achizitiona servicii de furnizare de aranjamente florale, cache-pôt-uri, buchete, coroane şi fire de flori, potrivit unui anunt aparut pe platforma SEAP. "Livrarea produselor se va face la maxim 6 ore de la lansarea comenzii. In situatiile neprevazute, livrarea aranjamentelor se va face in maximum 90 de minute de la lansarea comenzii, in orice zi calendaristica. In acest scop se va delega o persoana, din partea furnizorului, care sa poata fi contactata in orice zi si la orice ora. Produsele trebuie sa fie deosebite din punct de vedere cromatic si structural, prin folosirea armonioasa a tipurilor de flori, vase si ambalaje", se arata in Caietul de Sarcini (vezi atasament).

Durata acordului-cadru: 12 luni. Valoarea estimata fara TVA: intre 83.854 si 192.944 lei. Florile sunt necesare desfasurarii evenimentelor gazduite de Banca Centrala, se mai arata in anuntul publicat de banca de emisiune.

Potrivit caietului de sarcini, BNR a comandat pentru primele 12 luni de contract 73 de coroane de flori, din care 8 de lux, cu cate 50 de crizanteme si 5 crini imperiali.