Garanti Bank l-a numit pe Çağri Memişoğlu în funcția de Director General Adjunct, responsabil de Diviziile Corporate Banking, Transaction Banking, Resurse Umane, precum și de Divizia Organizare și Managementul Proceselor.

După absolvirea Middle East Technical University din Ankara, Turcia, cu o diplomă de licență în Management, Çağri Memişoğlu și-a început în 1995 cariera ca Business Analyst, în industria IT. Un an mai târziu, în 1996, s-a alăturat echipei Turkyie Garanti Bankasi A.S. (TGB), unde a ocupat diverse funcţii, atât în rețeaua de sucursale, cât şi în centrală, pentru ca din 2007 să fie numit Senior Vice President. Din aceasta poziţie a fost responsabil de performanța financiară a băncii în ceea ce privește gestionarea lichidităților și tranzacțiile bancare, lucrând îndeaproape cu peste 1.000 de sucursale și 24 de centre regionale, activitate ce a generat venituri nete de peste 300 de milioane de euro anual. De asemenea, Çağri Memişoğlu a contribuit semnificativ la dezvoltarea filozofiei de cash management în cadrul Turkiye Garanti Bankasi A.S.

„Çağri Memişoğlu are o experiență vastă în mediul de afaceri și în procesele bancare competitive, astfel că aportul său va fi extrem de valoros pentru Garanti Bank România. Ne bazăm pe el pentru a continua aplicarea filozofiei Garanti la cele mai înalte standarde în bancă, fiind siguri ca va contribui la dezvoltarea noastră pe piața bancară locală”, spune Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Group România.