Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie 2014, polite de raspundere civila fata de terti si cea de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piata externa, au transmis joi oficialii companiei de asigurare. Omniasig isi va onora obligatiile care decurg din contractele de asigurare, orice informatii contrare care au aparut in presa au caracter speculativ, mai spun acestia.

" Reprezentanti ai OMNIASIG VIG au fost prezenti la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituita imediat o echipa de specialisti dedicata solutionarii acestui caz.

Imediat ce vom primi documentele necesare, compania va instrumenta cu celeritate dosarele de dauna si isi va indeplini integral obligatiile contractuale.

Ne exprimam inca o data profundul regret pentru acest tragic accident si transmite cele mai bune ganduri victimelor si familiilor acestora, se arata in finalul comunicatului.