Actualizat acum

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

(P) NNDKP devine “Legal & Tax”

de     Smile Media
Luni, 2 iunie 2014, 10:13 Economie | Finanţe


Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anuntat completarea mesajului corporativ cu sintagma "Legal & Tax", in urma unei simbioze ajunse la maturitate, dupa sase ani, intre consultanta juridica/litigii si consultanta fiscala.

Preocupata constant in ultimii ani de oferirea unor solutii integrate, NNDKP urmareste sa evidentieze leadership-ul profesional in aceste domenii.

Ion Nestor
Foto: NNDKP
Fie ca vorbim de incheierea unei tranzactii sau de rezolvarea unei dispute, intotdeauna urmarim sa obtinem cel mai bun rezultat posibil. Conceptul integrat legal & tax asigura in primul rand o mai buna coordonare a activitatilor intre toate departamentele, astfel incat clientii sa primeasca o singura solutie si sa aiba confortul ca e viabila si functionala atat din punct de vedere juridic, cat si fiscal. Cu alte cuvinte, privim lucrurile din punctul lor de vedere, suntem o echipa care urmareste un scop comun si nu un simplu furnizor de servicii – decizia de a reafirma aceasta viziune reflecta modul in care lucram zi de zi”, explica Ion Nestor, partener coordonator NNDKP.

Marius Ionescu
Foto: NNDKP
Din ce in ce mai multi clienti isi doresc sa primeasca un punct de vedere si nu doua opinii, uneori divergente, pe care trebuie sa le armonizeze singuri pentru a lua decizia potrivita. In acest context, rolul echipei NNDKP este si acela de integrator intre opinia juridica si cea fiscala, astfel incat clientul sa beneficieze simultan de evaluarea riscurilor si oferirea recomandarilor optime din ambele perspective, precum si de suportul complet pe parcursul implementarii deciziei respective. Iar exprimarea formala a acestei capabilitati autentice, sustinute de echipe puternice cu specializari confirmate pe practici, precum si de o abordare foarte aplicata ce tine cont de specificul industriei si de caracteristicile fiecarui business, a fost un pas natural in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung”, apreciaza Marius Ionescu, partener NNDKP Consultanta Fiscala.

In consecinta, completarea mesajului cu „Legal & Tax” vine ca o expresie fireasca a procesului de maturizare a pietei de avocatura de afaceri si consultanta fiscala, inclusiv a cresterii incidentei spetelor care necesita o abordare integrata din ambele perspective.

Folosirea de echipe mixte, de avocati si consultanti fiscali, a devenit din ce in ce mai mult un imperativ impus de caracteristicile mediului economic. Litigiile, atat cele civile/comerciale, cat si cele administrativ-fiscale, cu autoritatile statului, sunt din ce in ce mai dese, context ce presupune o abordare diferita, atat preventiva, cat si post-factum. Cred ca ne aflam la inceputul unei faze de schimbare de paradigma in ceea ce priveste relatia contribuabil – Stat, in ambele directii, astfel incat asistarea clientilor capata o complexitate deosebita,” conchide Marius Ionescu.

NNDKP are in prezent, impreuna cu diviziile specializate de taxe si proprietate intelectuala, o echipa formata din 115 avocati, 23 de consultanti fiscali si trei consilieri in proprietate intelectuala. Firma reprezinta Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international – Lex Mundi, World Services Group – si este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal).
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


2594 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by