​Razvan Voican, redactorul sef al Ziarului Financiar se retrage din presa dupa 14 ani. Merg intr-o zona care are legatura cu finantele, dar NU la ASF si nici in banci, asa cum s-ar putea crede. Deocamdata discutiile nu s-au finalizat asa ca nu as dori sa dau numele viitorului angajator, a declarat el marti pentru HotNews.ro. Numele lui a fost vehiculat ca fiind potentialul viitor sef de comunicare al ASF, dupa eliberarea postului de catre Catrinel Francu.

Razvan VoicanFoto: ZF

Voican este considerat unul dintre cei mai buni gazetari de business, fiind specializat pe domeniul bancar. El a obtinut nueroase premii pentru jurnalism economic, fiind desemnat de CFA România, asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional (Chartered Financial Analyst), drept câştigător al editiei 2011 al premiului la categoria contribuţii media din domeniul economic şi financiar.

Deocamdata nu se cunoaste numele celui care ii va lua locul in redactia ZF, existand pana in prezent circa 3 variante din interiorul redactiei sau de la Mediafax.