Banca Nationala a Romaniei (BNR) a demarat in aceasta luna o licitatie pentru a-si dota vilele de protocol din Paltinis si Sinaia cu benzi de alergare, echipamente de fitness, biciclete si banci de forta, contract cu o valoare estimata fara TVA de 214.900 lei, conform unui anunt publicat in 20 octombrie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut si termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 noiembrie 2014.

Aparat de fitness pentru BNRFoto: BNR
  • "Durata contractului este de 4 luni de la semnare, iar cu ocazia livrarii, furnizorul va asigura instruirea corespunzatoare a personalului ce va utiliza echipamentele. In caz de defectiune in perioada de garantie, furnizorul va face o constatare in termen de maxim 48 de ore de la solicitare si va remedia deficientele pe cheltuiala proprie, in maxim 7 zile", se mentioneaza in caietul de sarcini al licitatiei (vezi documentul atasat).

Toate echipamentele de fitness vor fi livrate la sediile BNR din UPPAS Paltinis, UPPAS Cumpatu Sinaia si din str. Dr, N, Staicovici nr. 42-48, sector 5 Bucuresti.

Pretul ofertat va include valoarea echipamentului, transportul pana la sediul B.N.R. mentionat in tabel, montajul si punerea pe pozitie in spatiile indicate, instruirea personalului, eventuale interventii in caz de defectiune, in perioada de garantie, la sediul beneficiarului.

Documentul atasat cuprinde si imagini cu descrierea echipamentelor care urmeaza sa fie cumparate.