Incepand de luni, neutilizarea casei de marcat atrage sigilarea firmei si lipirea pe usile de acces a anuntului: "Activitate suspendata pentru neemiterea bonurilor fiscale"

de DP     HotNews.ro
Luni, 2 martie 2015, 10:45 Economie | Finanţe & Bănci


Bonuri fiscale
Foto: sxc.hu
Finantele au publicat in Monitorul Oficial OMFP nr. 218/2015 care aproba procedura de sigilare a unitatii operatorului economic pe perioada de suspendare a activitatii dispusa pentru neutilizarea casei de marcat fiscale de catre operatorul economic. Organele de control vor afisa la loc vizibil, de regula in interiorul unitatii pe geamurile tuturor usilor de acces destinate intrarii clientilor sau pe geamul ferestrelor, un anunt tiparit cu litere de tipar de minimum 10 cm si  cu urmatorul continut: ACTIVITATE SUSPENDATA PENTRU NEEMITEREA BONURILOR FISCALE.

 • Prin aceasta procedura se stabileste ca in cazul in care organele de control abilitate dispun masura suspendarii activitatii operatorului economic in punctul de lucru pentru neemiterea bonurilor fiscale, acestea procedeaza si la sigilarea unitatii. In situatiile in care sigilarea nu poate fi realizata, organele de control dispun suspendarea activitatii si mentioneaza in procesul-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor imprejurarile care fac imposibila aplicarea masurii sigilarii.
 • Sigilarea vizeaza toate caile de acces destinate intrarii clientilor in incinta unitatii operatorului economic.
 • Concomitent cu sigilarea unitatii, organele de control afiseaza la loc vizibil, de regula in interiorul unitatii pe geamurile tuturor usilor de acces destinate intrarii clientilor sau pe geamul ferestrelor, un anunt referitor la suspendarea activitatii operatorului economic care este tiparit cu litere de tipar de minimum 10 cm si are urmatorul continut: ACTIVITATE SUSPENDATA DE (Denumire institutie/ structura) PENTRU NEEMITEREA BONURILOR FISCALE.
 • Desigilarea unitatii operatorului economic poate avea loc in urmatoarele situatii:
a)implinirea termenului pentru care a fost dispusa suspendarea unitatii;
b)in baza unei hotarari judecatoresti executorii;
c)transferul marfurilor sau bunurilor din incinta;
d)schimbarea proprietarului sau utilizatorului (chirias, comodatar) spatiului in care se afla unitatea;
e)lucrari de reparatii urgente in incinta unitatii.

 • Desigilarea se realizeaza in maximum 5 zile de la primirea solicitarii.
 • In cazul in care se doreste transferul marfurilor din incinta sau efectuarea de lucrari urgente in incinta unitatii, se poate solicita, o singura data pe toata perioada pentru care a fost dispusa masura suspendarii activitatii, o perioada de desigilare de maxim 2 zile.
 • Dupa realizarea scopului pentru care a fost solicitata desigilarea, unitatea este resigilata pana la implinirea termenului pentru care s-a dispus masura suspendarii activitatii operatorului economic in punctul de lucru. Material realizat cu sprijinul consultantului fiscal Adrian Benta.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

9498 vizualizari

 • -1 (11 voturi)    
  Irelevant (Luni, 2 martie 2015, 11:35)

  Cataleya [utilizator]

  Emiterea bonului fiscal este irelevanta. Adica acel petic de hartie n-are absolut nicio valoare si absolut niciun rol in combaterea evaziunii fiscale. Conteaza doar inscrierea incasarilor reale in "catastiful" firmei.
  Degeaba da vanzatorul bon fiscal pt marfuri in valoare de 10.000 de lei intr-o zi daca , seara, dupa inchiderea casei, contabilul sau seful de magazin modifica incasarile si in loc de 10.000 trece doar 500 de lei.
  Fara control nu se rezolva nimic iar simpla emitere a bonului fiscal e doar o bagatela
  • +2 (4 voturi)    
   Mare dreptate aveti! (Luni, 2 martie 2015, 12:27)

   Johanis [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   Am auzit ca anumiti comercianti isi reseteaza casele de marcat exact cum procedeaza taximetristii cu aparatele de marcat.
   • 0 (2 voturi)    
    Bineinteles. (Luni, 2 martie 2015, 14:01)

    Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

    Doar naivii isi imagineaza ca evaziunea fiscala se face la tejghea, la casa de marcaj.
    Evaziunea fiscala se face in biroul de contabilitate al firmelor si magazinelor. Acolo se intocmesc hartiile oficiale, acolo se jongleaza cu incasarile/pierderile, de-acolo se trimit mai departe documentele cu profitul de pe urma caruia se platesc impozitele.
    Cei care practica evaziunea fiscala rad de se prapadesc de ideea asta cu bonul fiscal. Bonul fiscal este bun pt cumparator ca sa verifice daca nu cumva s-a comis vreo greseala, daca i se pare ca a platit prea mult, sau sa verifice daca pretul platit de el la casa pt un produs corespunde cu pretul afisat pe raft sau cu cel din prospectele de oferta.
    Dar, altfel, acea simpla bucatica de hartie n-are absolut nicio relevanta in combaterea evaziunii fiscale.
    Praf in ochi.
   • +1 (1 vot)    
    Putin probabil. Casele de (Marţi, 3 martie 2015, 12:08)

    dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

    marcat ale taximetristilor au alte configuratii, care pot fi masluite usor. Nu si casele de marcat fiscale!
  • -2 (6 voturi)    
   Cuuuuummm? (Luni, 2 martie 2015, 12:30)

   dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   Daca s-au eliberat bonuri fiscale, nimeni nu mai poate face nici o modificare prin care sa se modifice incasarile! de aia nu se emit bonuri fiscale ci nefiscale sau bon de comanda, alea nefiscale nu apar inregistrate in evidenta aparatului!
   • 0 (2 voturi)    
    Fii serios. (Luni, 2 martie 2015, 14:33)

    Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

    Cand faci cumparaturi si, ori ca greseste persoana de la casierie, ori ca tu te-ai inselat in privinta unui pret, vine imediat "seful de tura" deschide casa de marcaj si face corecturile de rigoare. Sefii de magazine au acces absolut si neingradit la toate datele si pot sa modifice absolut orice. Dar o fac pe riscul lor, constienti fiind ca daca sunt prinsi o incurca urat de tot.
    In Romania lipseste controlul, iar acest control nu poate fi inlocuit de un simplu bon fiscal.
    In afara de asta, magazinele nu produc, ele doar vand. Asta inseamna ca magazinul are "o condica" in care apar marfurile cumparate si in alt dosar apare profitul dupa vanzarea marfii.
    Daca tu ai cumparat marfa de un milion, dupa vanzarea marfii nu ai cum sa prezinti la sfarsit de luna, nici un profit de 10 milioane si nici unul de jumate de milion pt ca ambele situatii duc automat catre incalcarea legii. In primul caz intri la spalare de bani iar in al 2-lea caz intri la evaziune fiscala. Dar daca intregul lant e corupt nici macar n-ai cum sa controlezi. Producatorul produce la negru, intermediarul livreaza la negru, vanzatorul vinde la negru si e gata povestea.
    Bonul fiscal e doar apa de ploaie.
    • +1 (1 vot)    
     Ce spui tu se intampla inainte de a (Marţi, 3 martie 2015, 11:47)

     dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

     emite bonul fiscal. Dupa ce se scoate BF, orice retur de produse de pe bon se face doar pe baza de borderou de retur, cu datele personale ale celui care a solicitat returnarea produselor respective, cu semnatura cu tot, deci se pot verifica si ele. Chiar daca s-ar mai strecura cate un fals, doua, nu se poate face retur masiv fiindca e f. vizibil ca procedura. In primul rand, neemiterea BF este manevra de evaziune fiscala cea mai des intalnita si cea mai paguboasa pentru economie! Atat tva-ul cat si taxele de pe profit se baga direct in buzunarul intreprinzatorului. Tu i-ai platit 24% tva-ul ca intreprinzatorul sa-l dea la stat si el il baga direct in buzunar.
  • +3 (5 voturi)    
   partial corect (Luni, 2 martie 2015, 12:53)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   Mai exact, comerciantul are doua case de marcat... cea pe care o foloseste in mod curent pentru clienti nu este insa "reala".. si bonul fiscal pe care il primiti nu este "fiscal".. dar cum poate cineva sa verifice? Doar ANAF-ul ar putea, printr-un control inopinat.
   Problema cu ANAF-ul este ca e aceeasi agentie care de zeci de ani nu este in stare sa se atinga de evaziunea fiscala mare, aia practicata la scare mare - zeci si sute de milioane, in timp ce micii comercianti sunt sufociati de controale care se termina invariabil cu spagi.
   Noile masuri anuntate de guvernul Ponta sunt in aceeasi linie de guvernare cu care ne-am obisnuit de la PSD - hotii sunt protejati, saracii care voteaza PSD sunt tinuti in saracie (cresc preturile), clasa de mijloc este calarita cu taxe si impozite la greu. Pana nu educam majoritatea aia analfabeta si saraca, dar cu drept de vot, nu vom scapa de acest mod de a face politica. Tot timpul se vor gasi hoti si mincinosi dispusi sa intre in politica pe spinarea prostimii.
   • +1 (5 voturi)    
    Fara control nu se rezolva nimic. (Luni, 2 martie 2015, 14:15)

    Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui pehash

    In Occident ai ocazia sa vezi cateodata indivizi la costum si cravata, cu geanta diplomat, care culeg prin magazine sau de prin cosurile de cumparaturi bonurile fiscale aruncate de cumparatori. Le aduna frumos, le baga in plic si apoi merg cu ele "la birou". Si daca bonurile si sumele respective nu apar in bilantul zilnic, saptamanal sau lunar , exact la data si ora notate pe bon, cei raspunzatori sunt invitati politicos "la sediu" ca sa dea lamuriri.
    • -3 (5 voturi)    
     In care "Occident"? (Luni, 2 martie 2015, 14:45)

     newlook [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

     In care "Occident" ai vazut matale asa ceva? Nu de alta, dar de pareristi d'astia cu "ce se intampla in Occident" e plina Romania; demarca-te, arata ca stii despre ce vorbesti !
     • +2 (4 voturi)    
      "demarca-te"? (Luni, 2 martie 2015, 15:57)

      Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      Cum?
      Sau ai acum pretentia sa-ti prezin buletinul cu numele si domiciliul, data emigrarii, statul si cetatenia sau..cum altfel intelegi matale aceasta "demarcare"?
      Banuiesc ca daca-ti spun ca de peste 30 de ani locuiesc in Germania/Elvetia n-are absolut nicio importanta. Matale vrei "demarcari"!
      • -3 (5 voturi)    
       Deci in Germania/Elvetia asa se procedeaza? (Luni, 2 martie 2015, 18:34)

       newlook [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

       Deci in Germania/Elvetia asa se procedeaza? Cineva de la FISC e platit ca sa adune facturi aruncate la gunoi si sa le analizeze in raport cu registrele oficiale ale firmei?

       Dupa nick pari de genul feminin. Matale, madame, ai idee ce spui?

       PS: Daca as auzi ca banii mei de contribuabil sunt folositi pentru a da astfel de "job"-uri prietenilor politici, instantaneu as vota cu partidul celalalt. Din fericire, pentru partea asta de "Occident" in care traiesc eu (50 de state, 10 provincii si trei teritorii), bunul simt mental nu a ajuns asa o rara avis ca prin Jermanika matale. Desi, ceva imi spune ca nici nemtii nu sunt atat de loviti cu leuca, doar ca matale ai luat contact recent cu planeta Terra.
      • 0 (2 voturi)    
       Aaaaaaaaaaaaaa, (Marţi, 3 martie 2015, 12:12)

       dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

       acum m-am lamurit - vorbeai aiurea prostii, fara sa ai habar despre ce vorbesti! Ei, draga Andraddo, afla ca nu ai cum sa driblezi BF emis de casa fiscala. Punct.
    • 0 (2 voturi)    
     Andraddo, aiurezi rau de tot (Marţi, 3 martie 2015, 11:56)

     dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

     Pai, daca aia aduna probe materiale BF aruncate de cumparatori, deci BF exista, automat exista si inregistrarea efectiva in sistemul firmei. Doar daca in loc de BF comerciantul a dat altceva, un alt fel de bon, care nu este de fapt fiscal nu apare inregistrarea in sistem! Las-o balta, chiar nu ai habar despre ce vorbesti! si toti aia care iti dau plusuri, la fel, n-au habar ce se intampla!
  • +1 (3 voturi)    
   nu e asa (Luni, 2 martie 2015, 14:36)

   abc [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   Casele de marcat au martor, tot ce s-a emis rmaane stocat, nu poti face ce vrei cu bonurile fiscale dupa cum spui tu.
   Masura e f buna, si trebuia aplicata de ani de zile.
   • 0 (2 voturi)    
    Stii la ce e bun "martorul" ala? (Luni, 2 martie 2015, 15:44)

    Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui abc

    Acel "martor" are un singur rol, acela de a le impiedica pe vanzatoare sa fure.. Daca , cumparatorul cere bon, vanzatoarea e obligata sa treaca marfa vanduta prin casa de marcaj si astfel nu poate sa bage bani in buzunar pt ca la sfarsit de tura , cand preda incasarile ele trebuie sa corespunda, pana la ultimul banut , cu suma inregistrata de casa de marcaj. Altfel da de belea.
    Dar, adevarata evaziune fiscala se face cu un etaj mai sus, prin firme ca a lui Hertanu, cumnatul lui Ponta. Firme de contabilitate care manipuleaza hartiile si apoi le stampileaza ca sa fie totul "legal si oficial" numai bune sa fie trimise mai departe, fara nicio urma de banuiala ca ar fi ceva in neregula.
    • 0 (2 voturi)    
     Asta e altceva, cu totul altceva (Marţi, 3 martie 2015, 12:01)

     dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

     respectiv ca, cu toate ca toate vanzarile sunt inregistrate corect, in contabilitate se aranjeaza lucrurile incat sa apara cheltuielile mai mari, dar asta e o manevra contabiliceasca cu riscuri mult mai mari pentru administrator - se practica dar nu la nivelul atat de mare pe cat se practica lipsa emiterii de BF. Cu BF emis pentru orice vanzare, cifra de afaceri a firmei e cea corecta si e un prim pas de analizare daca business-ul e taxat corect.
  • -1 (3 voturi)    
   Casele de marcat sunt... (Luni, 2 martie 2015, 21:09)

   mcris [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   ...legate online la ANAF, nu poti sa le resetezi la zero dupa bunul plac.
   • +1 (1 vot)    
    N-ai cu cine... (Marţi, 3 martie 2015, 13:59)

    dbdb [utilizator] i-a raspuns lui mcris

    Andradda si gasca sunt pusi sa desfiinteze masura asta, cu niste vrajeli de 2 bani! Ca d-aia nu mai da BF nici un restaurant, cabinet medical, etc, etc, ca de fapt ei fac evaziune umbland la butoanele caselor de marcat, hahahahaa! Andradda saracuta n-a avut nici macar un butic in Romania, de aia stie ea mai bine ca noi toti!
 • +1 (13 voturi)    
  Solicitare ANAF. (Luni, 2 martie 2015, 11:38)

  Johanis [utilizator]

  Ne poate spriji ANAF-ul printr-un act normativ in care POS-ul utilizat pt plata cu cardul sa devina OBLIGATORIU si sa subventioneze sau sa oblige bancile sa-l ofere clientilor lor?
  Platim o gramada de bani drept comisioane pt acest POS. Cred ca ar fi o masura adevarata de a reduce evaziune fiscala, foarte buna pt buget, comerciant si client.
  • +1 (3 voturi)    
   POS? (Luni, 2 martie 2015, 12:09)

   Cali [anonim] i-a raspuns lui Johanis

   daca marginea mea de profit este de cca 10% din vanzari, prin ceea ce zici acolo cu POS ul obligatoriu...asta ar insemna ca cca 2% sa se duca la banca care mi ia acest comision de incasare! Adica...pe ce baza sa mi se reduca cu 20% marja profitului? Pentru ca asa vor bancile? Eu nu am nici un avantaj din treaba cu POS-ul! Doar banca si clientul!
   • +1 (3 voturi)    
    Se poate si altfel. (Luni, 2 martie 2015, 12:56)

    Johanis [utilizator] i-a raspuns lui Cali

    Comisionul pt POS incasat de catre banca este unul fix 40 sau 60 de lei si 2-2.5% din tracnzactie. ENORM.
    Dar daca ar GRATUIT?!
   • 0 (0 voturi)    
    POS (Luni, 2 martie 2015, 13:23)

    eugen6215 [utilizator] i-a raspuns lui Cali

    Eu cred ca bancile se vor inghesui sa ofere POS-uri, in definitiv banii aia se ruleaza prin ei, deci pot fi folositi si la altceva plus ca ar avea comisioane destul de substantiale.
  • +2 (2 voturi)    
   comunisme (Luni, 2 martie 2015, 12:37)

   gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

   De ce sa oblige băncile sa ofere gratuit POS fiecarui comerciant ? Un POS costa si nu e normal sa obligi banca sa il ofere oricui are poate 3 vânzări pe luna. Decizi a de a avea POS trebuie sa fie o decizie economică luata de fiecare comerciant iar pretul unui pos va fi stabilit de piata, de cerere si oferta, nici băncile nu au interesul sa puna preturi aberante asa ca interventia statului in relatia dintre comerciant si banca trebuie sa fie minimală. Singurul rol pe care statul îl poate juca aici este de supraveghere va nu cumva sa existe un cartel al băncilor si sa se inteleaga pe o politică anti concurentiala
   • 0 (2 voturi)    
    EXISTA deja acest Cartel. (Luni, 2 martie 2015, 12:59)

    Johanis [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

    Doar ca nu poate fi probata existenta acestuia.
    In toate domeniile unde activeaza 10-15 furnizori exista intelegeri intre acestia pt a-si maximiza profiturile, dar cine sa-i prinda?
    Statul poate SUBVENTIONA implementarea POS-urilor. Va avea numai de castigat. Cu cat cash-ul se plimba mai putin, cu atat incasarile la buget cresc.
   • 0 (4 voturi)    
    POS (Luni, 2 martie 2015, 13:23)

    eugen6215 [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

    Daca are numai 2 vanzari pe luna inseamna ca aduce bani de acasa ca sa tina magazinul deschis!!!
    • +2 (2 voturi)    
     gresesti (Marţi, 3 martie 2015, 9:25)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui eugen6215

     sunt afaceri de familie care nu necesita un "magazin" si nici nu-si permit un POS. aici nu vorbim doar de tarabele de la coltul strazii.
     daca iti angajezi un ghid montan.. il pui sa scoata POSul? daca te duci sa cumperi miere de la un apicultor undeva intr-un colt uitat de lume.. crezi ca ar trebui sa aiba POS?
     sunt inca destule sate in Romania unde nici nu au acces la internet. automat ar intra in ilegalitate cu orice forma de comert.
  • 0 (0 voturi)    
   vorbeste si cu bancile (Luni, 2 martie 2015, 13:56)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

   ca sa reduca comisioanele de:
   -emitere carduri
   -administrare conturi
   -tranzactii cu cardul
   Ca nu toti isi fac cont in banca sa plateasca cu cardul 2 paini si 3 oua.
 • +1 (7 voturi)    
  Corectura :) (Luni, 2 martie 2015, 12:04)

  CititorulComentator [utilizator]

  "Activitate suspendata pentru neemiterea bonurilor fiscale, neplata spagilor si nesupunerea in tara lui Ponta"
 • +4 (10 voturi)    
  BISERICI (Luni, 2 martie 2015, 12:14)

  FLORESCU [anonim]

  Ura!! Se inchid bisericile!!
 • +1 (5 voturi)    
  brava (Luni, 2 martie 2015, 12:32)

  Point [utilizator]

  baieti.moarte buticarilor!ei fura statul cu miliarde de euro!niste capitalisti verosi care au case in strainatate si conturi in elevetia sau cipru.usturoiul pe cand?
 • +4 (4 voturi)    
  1 Noiembrie 2016 (Luni, 2 martie 2015, 12:57)

  snams [utilizator]

  Nedeclararea corectă a încasărilor va continua până pe data de 1 Noiembrie 2016, atunci când toate terminalele (casele de marcat) vor fi conectate la ANAF. Acesta fiind cazul, frauda ar trebui să coboare vertiginos spre zero de la acea dată. Dar să nu uităm cât de inventivi sunt românii...
  • +1 (1 vot)    
   EVAZIUNEA VA CONTINUA... (Luni, 2 martie 2015, 13:55)

   Johanis [utilizator] i-a raspuns lui snams

   atata timp cat legislatia permite sa arunci firma fara a trece printr-un control ANAF. legile sunt facute astfel incat cei mari sa poata face orice. Multi au firme pe numele unor boschetari sau batrani fara responsabilitate.
   Marile firme muta profitul in off shore sau externalizeaza profitul in tarile de unde provin. in reteaua Dacia cartil de vizita si colile cu antet vin din Franta probabil pe 10 euro buc.
   Suntem varza in domeniul fiscal pt ca asta aduce bogatie unora!
   • 0 (0 voturi)    
    Consultanta. (Luni, 2 martie 2015, 14:00)

    IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

    Aia e cea mai scumpa si imposibil de cuantificat.
   • +1 (1 vot)    
    25% dintre firme au sediul fiscal sau (Marţi, 3 martie 2015, 12:06)

    dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

    actionariat in paradisuri fiscale, mai ales dintre cele cu cifra de afaceri mare, dar asta este alt subiect, total diferit. Bulgarii au facut o lege buna pentru a stopa macar sifonarea banilor publici catre astfel de entitati - nici o firma cu actionariat din paradisuri fiscale nu poate primi nici o comanda de stat.
 • +2 (6 voturi)    
  cabinete medicale (Luni, 2 martie 2015, 13:29)

  cet [utilizator]

  Sa speram ca aceste reguli vor fi respectate si de catre cabinetele medicale si cele stomatologice,unde, de ani de zile,n-am vazut niciodata sa emita vreun bon.
  • +1 (1 vot)    
   Exact (Luni, 2 martie 2015, 15:40)

   M.aura [anonim] i-a raspuns lui cet

   Evaziunea e masiva in cazul cabinetelor stomatologice, unde se ruleaza mii de lei pe zi. Pe luna se invirt cifre ametitoare. N-am primit aproape niciodata bon fiscal, si atunci doar la insistentele mele. La fel si la saloanele de infrumusetare.
 • +2 (2 voturi)    
  V-am spus acum vreo 300 de ani, (Luni, 2 martie 2015, 13:50)

  John M. [utilizator]

  ca daca nu colecati taxe, si guvernul fura cat fura, ati murit degeaba la Revolutie.
 • +1 (3 voturi)    
  Adresa de email (Luni, 2 martie 2015, 14:37)

  vlad.pe [utilizator]

  La ce adresa de email pot reclama un comerciant care nu da bon fiscal ?
  Ce garantii am ca Anaf-ul imi va pastra anonimatul in cazul in care fac o reclamatie ?
 • -1 (3 voturi)    
  Felicitari (Luni, 2 martie 2015, 19:53)

  Stephhans Brau [anonim]

  Felicitari ! Aceste comentarii sunt mai tari decat discutiile de la coada pentru apa sfintita. Voi de unde veniti maica cu aceste elucubratii ? De la coada de pupat moashte ? Vreti sa va spun un adevar ? O sa va cam doara. Sunteti varza fratilor. Daca recitesc comentariile voastre sincer o sa-mi para rau ca sunt roman. Mai bine tac si rad pe infundate la ce bombe scoateti. Bombe nucleare.
 • -1 (1 vot)    
  Nu e de ajuns! (Miercuri, 4 martie 2015, 10:57)

  Mihai [anonim]

  Hai dom-le.. lipim afise pe usa si geam.
  De ce nu-i ungem cu pacura, presaram cu pene si ii plimbam prin oras?
  Si cladirea sa o demolam !


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by