Multa lume aude in cap "voci" pe care altii nu le aud, char daca din punct de vedere psihiatric nu sunt diagnosticati cu vreo boala. Potrivit cercetarilor in domeniu, intre 5-15% din populatia planetei au avut aceasta experienta, de a auzi la un moment dat voci care ii avetizeaza sau le dau diferite sfaturi. Dintre cei care aud voci, 81% au auzit mai multe voci, nu doar una singura, iar doua treimi spun ca vocile sunt insotite de senzatii corporale intense. Interesant este cazul Rachelei Waddingha, care "coabiteaza" cu 13 voci. Cazul ei este descris in Lancet Psychiatry (Woods et al., 2015) sau chiar pe site-ul ei. In caz ca nu sunteti interesat de subiect, va propun altceva: recent, am avut parte de o eclipsa partiala de soare.Dar de fotografiile acestea ce ziceti?

vociFoto: Photopuppeteer

Ca tot veni vorba: ce e aia eclipsa dubla de Soare? Vedeti aici.:

  • Cum fac cameleonii de-si schimba culoarea?

  • 10 fiinte alaturi de care dormi noapte de noapte

  • Suntem cu totii personajele unui Truman Show planetar?

  • Cele mai bune inventii ramase necunoscute. Mie mi-a placut semaforul, dar nu numai...Drept e ca unele au fost inventate din necesitate iar altele din ingeniozitate. Merita aruncata o privire, poate va inspira...
  • Nu ati vazut vreodata date prezentate astfel. Maestrul in statistici Hans Rosling demoleaza cu umor cateva mituri ....Are si subtitrare in romana.

O seara frumoasa!