Mandatele membrilor executivi si neexecutivi ai Consiliului de administratie al CEC Bank au fost, temporar, reinnoite

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 9 mai 2015, 21:13 Economie | Finanţe & Bănci

Radu Ghetea
Foto: AGERPRES
Mandatele membrilor executivi si neexecutivi ai Consiliului de administratie al CEC Bank au fost reinnoite de catre Adunarea Generala a Actionarilor, pana la data aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei a noilor membri nominalizati, a anuntat Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Mandatele membrilor executivi ai Consiliului de Administratie al CEC Bank, prelungite incepand cu data de 11 mai si pana la data aprobarii de catre BNR a noilor membri nominalizati de catre AGA, sunt Radu Gratian Ghetea ca director general si presedinte CA, Andrei-Liviu Stamatian ca prim-vicepresedinte, Gheorghe Carabasan ca vicepresedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepresedinte.

In functiile de membri executivi ai Consiliului de administratie al CEC Bank pentru un mandat de patru ani, incepand cu data aprobarii de catre BNR, Adunarea Generala a Actionarilor bancii i-a nominalizat pe Enache Jiru ca director general si presedinte CA, Lucian Claudiu Anghel ca prim-vicepresedinte, Mihaela Lucica Popa ca vicepresedinte, Cristian Tudorancea ca vicepresedinte.

De asemenea, a fost prelungit mandatul de director-vicepresedinte pentru Mirela Iovu, pana la data aprobarii de catre BNR a unui mandat similar pentru Andrei Razvan Micu.

In acelasi timp, au fost prelungite, incepand cu data de 11 mai si pana la data exprirarii mandatelor noilor membri ai conducerii institutiei bancare, urmatoarele mandate ale membrilor neexecutivi ai Consiliul de Administratie al CEC Bank: Gelu Stefan Diaconu - membru, Valentin Tiberiu Mavrodin - membru, Mirela Sitoiu - membru, Ciprian Sebastian Badea - membru, Dan Manolescu - membru, Mihail Constantin - membru, Mihai Gogancea Vatasoiu- membru.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


1925 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri