La 1 iulie va incepe cea de-a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati, primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate sociala de pe piata bancara din Romania. Programul vine sa sprijine organizatiile care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe din domeniile educatie financiara, ecologie urbana, servicii sociale si de sanatate. Cele mai bune 10 proiecte vor primi cate o finantare de 10.000 de euro, iar valoarea totala a finantarilor este de 100.000 euro. Cine este eligibil si cum poate o organizatie sa isi creasca sansele de a primi un grant? Care au fost retetele de succes din editiile anterioare ale Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati si ce pasi trebuie sa urmeze o organizatie care doreste sa obtina o astfel de finantare? Despre toate acestea a discutat online cu cititorii Corina Vasile, directorul de Comunicare si Relatii Publice al Raiffeisen Bank.

Corina Vasile, Director Directia de Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen BankFoto: Hotnews

Corina Vasile, Director Directia de Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen Bank, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universitatii Bucuresti si un Executive MBA la IEDC Bled School of Management, Slovenia. Are o experienta de 13 ani in relatii publice si alti 9 ani in jurnalism economic. De 10 ani preda cursuri optionale la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti (Jurnalism economic, PR bancar).

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana