"Avind in vedere ca sunt mijlocul unor avalanse de cereri de reziliere a contractelor, de cereri de restituire a onorariilor si de plingere la ANPC contra mea si a echipei mele, declar ca renunt la toate procesele colective reunite sub denumirea de CHF 3 (dosarele constituite la cererea debitorilor in contractele de credit in CHF dupa data de 15 ianuarie 2015), precum si la toate procesele colective contra Volksbank incepute in 2014 - 2015, procese denumite PNC 4, 5, 6 si 7. Reclamantii din aceste procese sunt invitati sa ne indice conturi in care sa le restituim onorariul de preluare", scrie avocatul Gheorghe Piperea pe contul sau de Facebook.

Gheorghe PipereaFoto: Agerpres

Ce mai scrie Piperea in mesajul sau:

  • De asemenea, sunt invitati sa ne indice la adresa secretariat@piperea.ro coordonatele exacte si actuale la care sa le trimitem actele de reziliere a contractelor de asistenta juridica.  La cererea reclamantilor si fara costuri suplimentare, aceste procese vor putea fi continuate ca procese individuale.
  • Niciun alt proces colectiv in favoarea consumatorilor de produse bancare nu se va mai face de acum incolo de Piperea si asociatii.
  • Probabil ca cei care au dat like sau au comentat pozitiv postarea de ieri se vor simti frustrati de aceasta decizie. Dar ei trebuie sa inteleaga un lucru - nu pot lupta contra fostilor mei aliati. Ma simt mai in elementul meu cind lupt contra adversarilor mei si a adversarilor aliatilor mei.
  • PS Notificarile si cererile sunt facute in stil juridic. E evident si pentru un copil de 12 ani ca e mina unor avocati/juristi. Culmea inteligentei acestora este ca doua notificari primite azi de mine pe fax au aceeasi indicatie ca sursa de plecare - un fax de la CNCFR, oficiul juridic.
  • "PPS Cosmarul bancilor nu se termina insa aici", mai spune avocatul