BCR va opri vineri noaptea, in intervalul 22:00-5:00, si duminica, intre orele 6:00 si 15:00, functionalitatea site-urilor, a serviciilor de internet si mobile banking, a masinilor multifunctionale si a ghiseului automat, recomandand clientilor sa programeze din timp operatiunile bacare, potrivit Mediafax.

Astfel, vor fi oprite sistemele informatice care gestioneaza website-urile BCR, serviciile de internet si mobile banking, aplicatiile de iPhone si Android, tranzactiile mobile, masinile multifunctionale (MFM) si ghiseul automat (APT).

"BCR recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada", se arata intr-un comunicat.

Banca Comerciala Romana, membra a Erste Group, este cea mai mare institutie de credit de pe piata locala in functie de active, cu 14,4 miliarde euro in administrare. Banca detine 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor, precum si 509 unitati de retail in orasele cu peste 10.000 de locuitori.

Totodata, institutia de credit are o retea de circa 2.000 de bancomate si 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti.