BNR a calculat miercuri o medie de 4,4873 lei pentru un euro, nivel pe care nu l-a mai atins din februarie 2014
Euro a depasit miercuri dimineata USD 1.0900/EUR, adversitatea fata de risc ramanand la nivelele ridicate pe care le-a atins dupa ce OPEC nu a reusit saptamana trecuta sa cada de acord asupra limitarii productiei de titei. In momentul redactarii perechea era cotata la 1.0933 dar pare a fi lipsita de forta necesara cresterii.
Monedele Europei emergente s-au tranzactionat intre limite inguste fata de euro miercuri dimineata. Leul a deschis la 4.4855/EUR si a pierdut teren pana la 4.4880/EUR, scriu si economistii Piraeus Bank.
Aurul a mai redus din pierderile recente, beneficiind de scaderea dolarului american, dar cresterea a fost limitata de asteptarile privind inasprirea politicii monetare de catre Fed. Metalul galben se tranzactioneaza cu putin sub 1,080.00 dolari pe uncie, argintul se mentine usor peste nivelul 14.25 dolari pe uncie, platina a scazut sub nivelul 850.00 dolari pe uncie in timp ce paladiul este cotat aproape de nivelul 545.00 dolari pe uncie.

Guvernul cu o singură femeie ministru a numit doar patru femei în funcția de prefect
11 lucruri pe care poate nu le știai despre femeile românce
Sir Alex Ferguson, frica de singurătate, mintea care-ți joacă feste și întrebarea firească: "Ce se întâmplă atunci când mori?"
FOTOGALERIE Lacul Plumbuita din Sectorul 2 este sufocat de gunoaie / Cum se plimbă locuitorii din Colentina într-un parc plin de deșeuri
Era mai rau daca era si mai mic...adica si-ar fi vandut euro pe nimic.
Deci in cazul de fata, romanii care vin acasa de sarbatori sau cei care primesc euro din afara sunt avantajati.
In goarna o iau romanii cu credite.
Din ianuarie hopaaaa, leul se duce in cap.