Ai sediul firmei in apartamentul in care locuiesti? Iata ce se schimba incepand din 1 ianuarie 2016

de Dan Popa     HotNews.ro
Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 12:32 Economie | Finanţe & Bănci


Daca aveti sediul firmei in casa, nu uitati de raportul de evaluare
Foto: sxc.hu
Incepand de luni 4 ianuarie, vor intra in vigoare o serie de legi cu caracter fiscal adoptate in ultimele zile ale anului trecut, legi care includ peste 30 de modificari punctuale ale Codului Fiscal. O sinteza a lor o publicam mai jos, urmand ca normelor metodologice ale Codului sa le dedicam o analiza speciala. E drept, cresterea salariului minim garantat nu intra in vigoare de luni ci de la 1 mai 2016, cand acesta va urca la 1.250 lei.

 Legea nr. 358/2015 publicata in ultima zi a anului 2015, aduce, asa cum spuneam, circa 30 de modificari punctuale asupra Codului fiscal. Din punctul de vedere al calitatii textului normativ, acesta este insa destul de vag si secvential, prevederile legii trebuind "citite" in contextul celorlalte prevederi normative.
 • Apar cateva modificari si la determinarea impozitului pe cladiri detinute atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice cand acestea sunt utilizate in scop nerezidential. In esenta, se precizeaza in mod explicit ca anexa declaratiei de impunere se va prezenta raportul de evaluare ( intocmit de un evaluator autorizat si care va fi depus la Fisc pana la 31 martie. Pentru persoanele fizice procentele reduse de impozitare se pastreaza daca reevaluarea se efectueaza intr-o perioada de maxim 5 ani anterior anului de referinta iar pentru persoanele juridice intr-o perioada de maxim 3 ani anterior anului de referinta. Persoanele juridice pot actualiza valoarea cladirilor din 3 in 3 ani pentru a nu plati un impozit majorat.
 • Daca se efectueaza modernizari ce depasesc 25% din valoarea cladirii proprietarul va depune o noua declaratie de impunere iar incepand cu anul urmator impozitul se calculeaza la o baza majorata
 • Se aduc modificari asupra constituirii deprecierilor pentru creante, insa legea este scrisa atat de ambiguu incat nu se intelege daca mai sunt deductibile deprecierile asupra clientilor. Se utilizeaza definitii de stilul "altele decat", fara a se preciza in mod concret pentru ce e permisa ajustarea.
 • Se reitereaza faptul ca persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, persoanele ce desfasoara profesii independente platesc trimestrial impozitul pe venitul din salarii pentru sumele aferente salariatilor angajati. Plata impozitului se face pana pe data de 25 a primei luni din trimestrul la care se datoreaza impozitul.
 •  Se formuleaza mai exact faptul ca impozitul pe venitul datorat de nerezidenti se retine si se declara in lei la cursul valutar comunicat de BNR pentru ziua in care se efectueaza plata venitului. Daca acest impozit este aferent dividendelor distribuite dar neplatite, impozitul se achita pana pe data de 25 ianuarie pentru operatorii ce au anul calendaristic ca si an fiscal si pana pe data de 25 a primei luni din urmatorul an fiscal cand societatea are un exercitiu fiscal diferit de anul calendaristic. Nu se datoreaza acest impozit la plata daca la data de 31 decembrie sau la finele anului fiscal modificat persoana juridica straina indeplineste conditiile de scutire (este o societate platitoare de impozit pe profit intr-un alt stat membru respectiv detine mai mult de 10% din capitalul social al platitorului de dividend din Romania pe o perioada mai mare de un an).
 • Masurile de taxare inversa pentru livrarile de console de jocuri, tablete PC, laptopuri, dispozitive cu circuite integrate sau telefoane mobile pot fi aplicate numai daca valoarea facturii exclusiv TVA este mai mare de 22.500 lei.
 • Deplasarea produselor supuse accizelor armonizate sufera noi modificari pentru anumite cazuri atipice cum ar fi transportarea la o destinatie si ulterior modificarea locului de descarcare sau expedierea catre o anumita tara fara a se cunoaste destinatarul. Prin ordin al presedintelui ANAF se va stabili procedura efectiva de reglementare a circulatiei produselor accizabile. Tot prin ordin al presedintelui ANAF se vor stabili procedurile de inregistrare pentru operatorii economici ce comercializeaza bauturi alcoolice, tutun, produse energetice etc..
 • Incepand cu 1 mai 2016, salariul minim brut garantat pe tara este de 1.250 lei/luna. Acest salariu corespunde unui program complet de lucru de 169,333 ore/luna. Baza de calcul orara 7,382 lei/ora.
 • Plata unor salarii mai mici decat salariul minim garantat in plata se amendeaza cu suma de la 1.000 lei la 2.000 lei pentru fiecare contract de munca pentru care nu s-a respectat prevederea.
 • Fiind contraventie, aceasta se supune solutionarii conform OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor si se aplica de catre inspectoratele teritoriale de munca aflate in subordinea Ministerului Muncii (material realizat cu sprijinul consultantului fiscal Adrian Benta)
Vezi aici si Topul oraselor cu cele mai mari scumpiri ale impozitelor pe locuinte in 2016!.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

53639 vizualizari

 • +36 (40 voturi)    
  NU INTELEG... (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 12:59)

  schroedinger [utilizator]

  Cand o sa terminam cu discriminarea pers. fizica vs pers. juridica!
  Nu inteleg de ce sa platesc mai mult daca am un laptop si o imprimanta in casa?!
  Mi-as dori sa ma usurez pe mana celor care scriu astfel de "legi si OUG". Este o mostra de imbecilism in cea mai pura forma! Ca sa citesti porcaria pe care o prezentati trebuie sa te blindezi cu alte zeci de acte normative si sa faci un rezumat, iar apoi sa vezi daca intelegi ceva!
  Toate marile firme din lumea civilizata isi incurajeaza angazatii sa lucreze de acasa, daca nu este necesara prezenta lor la birou, iar noi in tampenia noastra, ne apucam sa-i impozitam pe cei care lucreaza de acasa, nedorind sa luam in calcul avantajele care le implica acest fapt (mai mult timp in cadrul familiei, mai aproape de copii, mai putine masini pe strada, etc.)1
  A fost nevoie ca un dobitoc ca poanta sa faca o mizerie si apoi un alt neicusor (trait la BRX, unde nu a invatat nimic!) sa vina si sa aporbe aceasta ineptie!
  Poate reuseste si NH sa nu mai cenzureze comentariile!
  • -10 (18 voturi)    
   pai daca tu nu platesti ... si bagi numa la tine.. (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 17:38)

   amiceestiidiot [anonim] i-a raspuns lui schroedinger

   pai daca voi juridicele nu platiti din ce sa traiasca statul roman? daca fizicile si ei nu ar plati de la impozit pe apartament pana la painea pe care o cumpara de la tine si castigi matale bine si mergi cu bmwu si noi pe jos atunci ce tara ar mai fi >? nu am auzit de la un asa zis expert in cartofi ca tine insa o solutie viabila ca si mie si tie si statului sa ii mearga bine. Iti dau o sugestie: ia citeste matale cum se impoziteaza in tarile mari din eu, atat pj urile cat si f*urile.
   bafta si spor la carte.
   • +20 (26 voturi)    
    esti prost...informat (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:04)

    D [anonim] i-a raspuns lui amiceestiidiot

    iti dau exemplu de o tara mai putin dezvoltata ca Romanica, se numeste Anglia . Am deschis o firma cu TVA la o adresa unde locuiesc , o casa pe care am inchiriat-o pe ochi frumosi de la un englez. Firma a fost deschisa in 24 de ore si costa 12 lire, totul se face online , fara dovada de adresa, fara impozit pe spatiu fara alte 1000 de taxe ca in Romania. Trebuie la urmatoarele alegeri sa scoatem candidati independenti care sa nu fie santajati de curvele de partid.
   • +16 (24 voturi)    
    CU ADEVARAT IDIOT! (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:14)

    schroedinger [utilizator] i-a raspuns lui amiceestiidiot

    Spune-ne si noua cum se impoziteaza?
    Si de ce ar trebui sa-ti dau tie ceva, domnule idiot?
    De unde ai tras concluzia ca nu platesc?
    Sau pentru tine ar fi bine ca noi astia care "furam"sa-ti dam tie tot ce-am "furat"! Nu-i asa?
    Atunci ar fi perfect! Pentru idiot!
   • +14 (18 voturi)    
    ! (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 21:01)

    amicemaibinetaceai [anonim] i-a raspuns lui amiceestiidiot

    citez din elucubratia expulzata de dvs:
    "pai daca voi juridicele nu platiti...."
    Va intreb de unde credeti ca vin banii de la buget ?
    De la someri ,pensionari sau de la ... ministrii ?
    Ati avut o shansa sa taceti din gura si ati ratat-o.
    Sa nu mai spun ca ati mai si jignit inutil, ceea ce nu-i frumos.... va cam da de gol saracia de la mansarda.
   • +4 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 22:33)

    [anonim] i-a raspuns lui amiceestiidiot

   • +6 (6 voturi)    
    Probably esti un parazit bugetar (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 22:38)

    Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui amiceestiidiot

    Poate ai si fost implicat in tampenia asta de cod fiscal. Vezi cum e pe la altii si dupa aia poate, poate o sa realizezi ce tampenie ai spus.
   • +9 (9 voturi)    
    Asa-i ... (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 23:38)

    dANIEL [anonim] i-a raspuns lui amiceestiidiot

    Ca putorile ca tine si asistatii social ... de unde sa plateasca? Ei stiu numai sa consume si sa fie egali cu mine PE BANII MEI!

    Si nu ca nu platesc! Ba platesc, ca tin 3 salarii dodoloate de bugetar pe banii pe care-i dau impozit ... problema ca nu se vede nimic. Dimpotriva, vin sa mai ceara pentru un jeg ca tine !

    Colac peste pupaza: acuma pe pfa ar trebui sa platesc obligatoriu SI pensie . Si nu oricum, ci procent din ce incasez. Adica peste 10% pentru pensie PARTIALA (ce plm e asta?) si peste 26% pentru pensie integrala. Adica daca eu am un venit de 20.000 de lei, vine statul si-mi ia vreo 5200 de lei pentru pensie, 3200 pentru impozite si 1100 pentru asigurari de sanatate Obligatoriu sa ma asigur dar ce voi primi inapoi? Pai cand ies eu la pensie imi da mie statul 5000 de lei pensie cat ii platesc eu acuma? Pix! Adica imi fura mie bani ca sa plateasca votantii care habar n-au sa faca nimic, deci nici nu vor sa faca nimic!

    No, si uite-asa, ma iau si ma fac firma si freelancer in alta tara. Poate platesc mai mult (nu cred - pana si in Germania am inteles ca impozitele pentru freelancer sunt de 17% ... restul de asigurari sunt facultative!) si ... acolo macar sunt respectat pe banii pe care ii platesc!
  • -7 (13 voturi)    
   PFA (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 18:03)

   catalin [anonim] i-a raspuns lui schroedinger

   E vorba de situatia cand esti PFA sau ai firma acasa nu daca esti angajat la o firma si lucrezi de acasa
   • +20 (26 voturi)    
    DA! AM FIRMA ACASA! (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:02)

    schroedinger [utilizator] i-a raspuns lui catalin

    Si care este problema? De ce sa platesc in plus? Adica sa platesc ce?
    Pot sa lucrez si din parc de pe o banca! Am wireless, n-am nevoie de birou!
    O sa le declar parcul si nr. bancii!
  • -12 (18 voturi)    
   pai uite de ce... (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:02)

   demaGOGU [anonim] i-a raspuns lui schroedinger

   ...ptr egalitatea de tratament cu "fraierii" care de deplaseaza la un job si sunt uscati de impozite si nu se deghizeaza in asa-zise pfa-uri ptr e evaziona impozitele+cotizatiile sociale pe munca.
   • +14 (16 voturi)    
    esti in eroare (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:51)

    anonimicus [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

    Impozitele si cotizatiile de care pomenesti trebuie trase din venit, nu din impozitul pe spatiu.
 • +24 (30 voturi)    
  Constatari . (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 13:59)

  Marx [anonim]

  Asa cum probabil ati remarcat si acum dar si in toti anii trecuti , Codul fisca si mai ales normele , sunt facute de oameni care nu realizeaza ca trebuie sa slujeasca in primul rand contribuabilul si apoi organizatia din care fac ei parte , numita Stat si pe care noi , majoritatea , o sustinem ca sa ne faca servicii publice si atat . Incalceala din norme , ambiguitatea , sunt intentionate , facute sa lase celor din controale loc de intors , cum se spune . Adica , sa fii mereu la mana unor gigei care viseaza de dimineata pana seara ca sunt zei . Odata si odata , aceste lucruri trebuie sa inceteze si majoritatea sa puna piciorul in prag prin alesi care , ajunsi in parlament , sa nu uite pe cine reprezinta .
 • +37 (43 voturi)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 15:28)

  andipetre [anonim]

  • +4 (4 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 22:53)

   [anonim] i-a raspuns lui andipetre

 • +19 (23 voturi)    
  Comunism reloaded (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 18:15)

  Victtor [utilizator]

  Tovarasii au reusit din nou sa imparta lumea in clase sociala si sa provoace ura.
  Acum poporul asuprit va fi multimit ca toti privatii vor plati impozite marite.
  • +2 (14 voturi)    
   Care privați? (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:18)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui Victtor

   Erau niște pensionari, care nici nu știau că pe adresa lor erau întegistrate 20 de firme.
   Acum ei vor plăti de 20 de ori impozit pe apartament mai mare?
   • +5 (11 voturi)    
    ghinion (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:56)

    anonimicus [utilizator] i-a raspuns lui nick24

    Daca s-ar fi retras la pensie pe o insula precum Cayman, Bermude sau chiar Cipru alta era viata lor acum, fara griji si impozite. :)
    Glumim, glumim dar codul fiscal tot aberant e pentru cei din tara ...
   • +6 (12 voturi)    
    omorati tot (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 20:37)

    cetateanu furios [anonim] i-a raspuns lui nick24

    Cineva ne vrea o natiune de sclavi. Orice initiativa trebui inabusita. muCiolos colonu ciunspe face totul ca sa distruga tara. Marile companii trebui sa castige tot: n'avem drepturi la beneficii nici jumatate cat au ei in tarile lor. Inteligenta noastra trebuie sa produca doar pentru ei. Societatea civila soroshista ce zice???? sau e preocupata cu linsu la dosu finantatorilor?
 • +12 (18 voturi)    
  ... (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 19:44)

  Sarmis [utilizator]

  Castigatorii concursului "Ce mai distrugem anul asta" a fost castigat de IMM-uri si PFA-uri. Nu mai ramane decat sa ne angajam toti la ANAF ca sa fie stapanii oligofreni din Parlament si Guvern multumiti.
 • 0 (18 voturi)    
  haha (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 21:07)

  The Saker [utilizator]

  imi place ca daca era Ponta la putere, tot forumul ar fi urlat ca Ponta e un cretin imbecil etc, acuma vad ca nimeni nu zice de Ciolos sau Klaus cu ,,guvernul meu"
  • +1 (5 voturi)    
   e veche (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 23:57)

   gigi1 [utilizator] i-a raspuns lui The Saker

   Nu ai invatat lectia? guvernul o sa zica ca e greaua mostenire si forumul o sa zica ca e de vina ponta si pentru lucrurile care o sa se intample peste 3 ani.

   Ca sigur de la el a pornit intr-un fel sau altul exact cum face antena 3 cu basescu, fiecare tabara e spalata pe creier si nu vede ca politicienii indiferent de tabara au o singura agenda, sa ne bage adanc mainile in buzunare ca sa hraneasca votantii care se cumpara cu mici si bugetarii ca sa stea ei agatati de ciolan sa il roada linistiti, cei care muncesc o sa o duca din ce in ce mai greu in timp ce politicenii si bugetarii de lux o sa se infrupte in continuare.
  • 0 (2 voturi)    
   Phonta e cretin (Duminică, 3 ianuarie 2016, 17:34)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui The Saker

   Purul adevar.
 • +5 (15 voturi)    
  N-ati inteles nimic (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 21:29)

  CititorulComentator [utilizator]

  Huotii din parlament au nevoie de carne de tun la vot...nu de oameni independenti. E normal sa se bage astfel de reglementari.

  Micul intreprinzator este dusmanul numarul 1 al politicienilor din Romania!
 • -2 (4 voturi)    
  Discriminare - nu prea (Sâmbătă, 2 ianuarie 2016, 22:02)

  Dan [anonim]

  Legea aceasta a fost data pentru cei care si-au mutat cladirile de productie, hoteluri, spatii comerciale pe PF...si plateau 0.1 % impozit pe cladire ca persoana fizica, dar ei castigau de 1000 ori mai mult.... Ref. la sedii ap de bloc daca nu iti deduci chelt cu utilitati poti face bizz linistit in continuare in ap.... Iar daca declari o camera non-rezidentiala nu cred ca te omoara cu impozitul de 0.2-1,3 % dintr-o valoare care oricum este mica....
 • -4 (6 voturi)    
  da (Duminică, 3 ianuarie 2016, 9:00)

  ClaudiuO [utilizator]

  Atata timp cat folosesti locuinta in scop comercial mi se pare normal sa platesti impozit marit.

  Legea a fost facut din cauza faptului ca foarte multi oameni de afaceri au profitat de acest impozit mic si au construit cladiri intregi de birouri pe PF platind impozit insignifiant.

  Taxarea in functie de destinatie mi se pare ok. Romanul e inventiv si profit de orice doar sa nu platesca impozite dar in schimb are pretentii de autostrazi. Are pretentii de un sistem medical , etc.
  • +2 (2 voturi)    
   Precizari . (Duminică, 3 ianuarie 2016, 12:18)

   Marx [anonim] i-a raspuns lui ClaudiuO

   Deocamdata , am pretentia ca toti hotii din administratie sa dispara , toti politicienii cu mana lunga sa dispara si dupa aia mai vedem cu autostrazile . Pentru asta , n-avem de facut decat un singur lucru : sa sustinem parchetarii si sa fim mai atenti cu cine votam . Bani sunt destui la buget din moment ce in anii astia s-au furat miliarde de euro , s-au construit pe langa orase colonii de vile care mai de care si s-au umplut conturile din banci . Tot in acest timp , numarul bugetarilor a crescut cu cateva sute de mii si stim ca acestia doar paraziteaza societatea si nu aduc nici un serviciu . Cam asta-i treaba .
  • +5 (5 voturi)    
   In orice tara civilizata (Duminică, 3 ianuarie 2016, 17:36)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui ClaudiuO

   Impozitul e doar pe proprietate, procent pe valoare. Numai un stat mafiot poate face ceea ce face statul roman.
 • +2 (2 voturi)    
  . (Duminică, 3 ianuarie 2016, 12:31)

  ghitulescu [anonim]

  Daca legea era facuta pentru aia care si-au mutat cladirile de productie pe persoana fizica atunci textul legii ar fi separat spatiile de productie sau cu destinatie comerciala de cele cu destinatie rezidentiala si ar fi exclus de la supra impozitare apartamentele situate in blocuri de locuinte.
  Nu era mare chestie daca aia era intentia, ca e usor sa delimitezi o hala sau un spatiu comercial de un apartament.
  Dar ei nu asta au vrut, drept dovada fiind ca acum un spatiu comercial situat intr-un mare mall in proprietatea unei persoane fizice are acelasi impozit pe mp ca un apartament de la ultimul etaj al unui bloc.
 • +1 (1 vot)    
  CONTINUITATE/PREDICTIBILITATE IN PROSTEALA (Duminică, 3 ianuarie 2016, 15:12)

  deval [utilizator]

  Ce e si mai grav ca atat mizeria de Cod fiscal (a carui rescriere a pornit on 2011 de la necesitatea de claritate caci miile de modificari il facusera impracticabil) cat si normele nu clarifica ce onteleg EI prin a desfasura activitate economica dpdv al impozitului local.Adica nu juridic, nu contabil, nu fiscal ....ci dpdv al muschilor LOR !
  Dnul G.Biris (de curand secretar de stat ) ne spune pe pagina sa ca " impozitul pe cladirile cu destinatie de locuinta in care sunt inregistrate sedii de firma/pfa/pfi unde NU se desfasoara activitati economice se calculeaza conform regulilor de la locuinte " si ca intentia legiuitorului......Adica varza cu carne caci am tot atatea argumente sa declar ca am activitate cate am sa nu declar !!!! Ne vor lasa pe noi sa declaram ce ne taie capul, vor avea loc distorsiuni pe piata, proprietarii se vor certa cu chiriasii, unii vor plati prosteste,altii nu vor plati fara a avea intentia de a eluda legea..Peste doi ani cand va intelege si fiscul ce a vrut sa spuna o sa vina la noi un inspector care o sa ne masoare superior din ochi si o sa ne-o traga democratic, in functie de darea de mana ....
 • +2 (2 voturi)    
  De ce nene , am casa de la stat , mi-au dat (Duminică, 3 ianuarie 2016, 15:26)

  deval [utilizator]

  ei credit sa o cumpar ? Daca aveau nevoie de bani nu puteau spune de ex : "impozit dublu/triplu fata de cel al persoanelor fizice pentru spatiile persoanelor fizice folosite in scop comercial". Nu, trebuie sa evauezi casa, sa declari indiferent daca din activitatea aia castigi salariul minim sau miliarde !!Chiar daca defavorabil desparteau cumva apele ! Cum sa declare de ex.un taximetrist, pfa daca are sau nu activitate acasa, la sediu ? Are ? Cine nu are activitate isi suspenda activitatea la fisc sau la ORC ! Exprimarile din acest gunoi de Cod fiscal si norme te trimit direct la evaziune sau la inchiderea activitatii !!!
 • +2 (2 voturi)    
  . (Duminică, 3 ianuarie 2016, 19:05)

  petrescu [anonim]

  E mult mai rau decat atat, cine a scris textul de lege e clar ca e un "profesionist" desavarsit.
  Ca sa poti beneficia de cota redusa trebuie sa prezinti un raport de evaluare.
  Raport de evaluare care: " valoarea rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat în ultimii 5 ani anteriori anului de referinţă".
  Adica raportul de evaluare trebuia INTOCMIT in ultimii 5 ani anteriori anului de referinta, cu alte cuvinte in 2011-2015 (ca 2016 e cel de referinta). Deci daca nu ai raport din 2015(si cine naiba sa aiba ca legea se aplica din 2016), nu poti benficia de cota redusa si platesti 2% adica vreo 1.500 de euro pentru un apartament in Bucuresti.
  Nu mai zic ca data intocmirii raportului nu are legatura cu data la care se evalueaza proprietatea. Eu pot sa fac un raport anul asta care sa-mi spuna cat costa apartamentul in 2010. Deci raportul este intocmit in perioada indicata de ei, dar valoarea prezentata nu.
  Deci e nenorocire nu ca vor mai multi bani, dar nici nu-s in stare sa faca un text de lege clar pentru toti muritorii.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by