Intre 30.04 si 01.05 a.c., 130 de inspectori antifrauda au controlat opt cluburi de noapte din Mamaia, fiind vizat modul in care este indeplinita obligatia emiterii bonului fiscal, se arata intr-un comunicat al ANAF. Controalele s-au lasat cu aplicarea a 23 de sanctiuni contraventionale, suma totala a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care se adauga 8 sanctiuni complementare constand in 2 suspendari si 6 confiscari de numerar, respectiv suma de 25.541 lei.

Masini ale Directiei Generale Antifrauda Fiscala - DGAFFoto: DGAF

Cele doua suspendari au survenit intrucat operatorii economici au mai fost sanctionati in ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscale.

Totodata, in cazul a doua cluburi, reprezentantii acestora au primit invitatia de a se prezenta la sediul Directiei Generale Antifrauda Constanta, in vederea continuarii cercetarilor.

La actiune au participat si inspectorii antifrauda din cadrul regionalei Bucuresti, dar si cei din cadrul Directiei de Control Activitati cu Risc Fiscal si Interventie Rapida, intreaga activitate de control fiind sustinuta de o echipa care a asigurat suportul informativ din bazele de date ale ANAF.