​​S-a incheiat evaluarea celor 150 de propuneri de proiect eligibile din Programul de granturi ,,Raiffeisen Comunitati” 2016. Evaluarea a fost realizata de 100 de voluntari Raiffeisen Bank, fiecare proiect fiind jurizat de 3 voluntari. Cele mai apreciate 20 de proiecte au trecut in faza finala a programului, cea de votare de catre publicul larg, care se va incheia pe 15 septembrie.

Raiffeisen ComunitatiFoto: Smile Media

Finalistii sunt 17 organizatii, doua spitale si o institutie de invatamant, din diferite zone ale tarii: Bucuresti si judetele Arges, Alba, Bacau, Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Teleorman si Timis. Domeniile deservite de proiectele finaliste sunt: servicii sociale si de sanatate (17), ecologie urbana (2), educatie financiara (1). Lista completa a finalistilor este afisata pe http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare.

Cum putem vota un proiect?

Pana pe 15 septembrie 2016, orele 17:00, puteti vota un singur proiect, o singura data, astfel:

· Accesati http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare;

· Daca nu aveti cont de utilizator pe platforma, dati click pe „Creeaza-ti un cont” pentru a va inregistra;

· Dupa autentificare cu user si parola, se va deschide o pagina cu proiectele supuse votului;

· Puteti vedea si harta proiectelor, grupate pe judete (prin click pe un judet, se deschide lista proiectelor din acel judet);

· Pentru a vedea detaliile unui proiect, dati click pe titlul proiectului;

· Pentru a vota, apasati butonul „Voteaza” din dreptul proiectului preferat.

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real.

ATENTIE!

· Este interzisa votarea de mai mult de 10 ori de pe acelasi IP. Exceptie fac companiile/institutiile care, pentru a fi exceptate de la aceasta regula, trebuie sa trimita o adeverinta semnata si stampilata catre raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro, care sa contina numele companiei, numarul de IP, numarul maxim de persoane care ar putea vota si argumentarea solicitarii de exceptare.

· Raiffeisen Bank S.A. isi rezerva dreptul de a penaliza prin anularea voturilor sau chiar excluderea din competitie a oricarui proiect ale carui voturi au fost acordate prin tentativa de frauda de orice tip – votarea din conturi create de pe adrese de e-mail temporare, votarea de pe mai multe conturi create de acelasi utilizator, votarea prin diferite software-uri sau orice alt tip de frauda depistat de catre Raiffeisen Bank S.A., in urma intreprinderii unei investigatii cu privire la voturile unui proiect aflat in concurs.

Dupa incheierea ultimei etape, se vor desemna drept castigatoare primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi. Fiecare proiect va primi 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de 100.000 euro.

Va invitam asadar sa sustineti cauza preferata, votand pana pe 15 septembrie unul dintre proiectele de responsabilitate sociala ajunse in finala concursului „Raiffeisen Comunitati” din acest an: http://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/index.php/proiecte-votare