[P] Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” se apropie de incheierea perioadei de inscriere a propunerilor de proiect, data limita fiind luni, 31 iulie 2017.
Raiffeisen Bank cauta proiecte de impact din domeniul educatiei financiare, antreprenoriale, civice sau profesionale. Prin acest demers, Raiffeisen Bank doreste sa sustina dezvoltarea unei culturi educationale de calitate, dar si cresterea competentelor profesionale si a gradului de educatie financiara a populatiei. Conform unei statistici realizate la nivel mondial în 2015, Romania se situeaza in ultima parte a clasamentului tarilor educate financiar (doar 21% dintre romani spun ca au astfel de educatie).
Organizatiile neguvernamentale si institutiile de invatamant, cu minimum doi ani de experienta, sunt eligibile sa inscrie proiecte de educatie non-formala in program. Proiectele inscrise trebuie sa se desfasoare pe o perioada de minimum patru luni si sa fie implementate in comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea. De asemenea, suma solicitata pentru proiectul inscris trebuie sa fie de 45.000 lei, insotita de o contributie proprie de minimum 20% din valoarea intregului proiect.
„Gestionarea, cu discernament, a finantelor personale, cunoasterea drepturilor si obligatiilor civice, dar si pregatirea pentru o meserie care sa asigure independenta financiara si sa creasca increderea in fortele proprii ale oamenilor din comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activtatea sunt aspecte importante pe care banca si-a propus sa le sustina”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.
Inscrierile in Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” se pot face pana la 31 iulie, inclusiv, prin completarea unui formular standard care poate fi accesat la https://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi.
Cele 10 proiecte castigatoare vor fi anuntate la 15 septembrie 2017, in urma deciziei unei comisii de evaluare formate din specialisti in domeniul educatiei.

Oamenii invizibili: Bolnavii cronici nu se pot programa la vaccinare din cauză că statul român nu a știut niciodată câți sunt / "Dacă ar exista registre de pacienți, ar dispărea toate serviciile și decontările fictive"
Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 de hectare, dotat cu teren de hochei, tunele spre Marea Neagră și podgorii VIDEO
Ultimele ore la Casa Albă: Trump l-a grațiat pe fostul său consilier Steve Bannon, acuzat de fraudă- UPDATE
Ursula von der Leyen: După patru ani lungi, Europa are un prieten la Casa Albă
Un crematoriu din Germania lucrează 24 de ore din 24, șapte zile din șapte / Mesajul directorului pentru coronasceptici: Veniți să ne ajutați să mutăm sicriele VIDEO
Imaginea de moment a luptei pentru putere în PNL: Liberalii caută un succesor pentru Orban, dar nu vor un blitzkrieg / Un nume, totuși, este vehiculat