​Ai deschis cafeneaua la care ai visat toată viața sau micul magazin cu haine pe care ți l-ai dorit dintotdeauna și vrei să le oferi clienților tăi cea mai ușoară și plăcută experiență de cumpărături cu care s-au întâlnit vreodată? Ești liber profesionist sau ai o mică afacere și vrei o soluție modernă și simplă pentru plăți, a cărei contractare să nu implice nenumărate acte și care să nu dureze o veșnicie? Ești foarte atent la cheltuielile firmei și visezi la o soluție care să facă bani pentru tine în loc să-ți consume banii?

MyPOS_VisaFoto: myPOS

Iată ce îți propunem noi: soluția inovatoare myPOS este ideală pentru acceptarea de plăți cu cardul și include un terminal POS conectat 24/7, integrare online și un cont IBAN gratuit cu un card de debit atașat, la care adăugăm o listă extinsă de beneficii pentru afaceri de orice mărime:

- Înregistrare online rapidă pe platforma noastră și acces instant la propriul cont, care poate fi deschis în până la 10 monede diferite.

- Soluții de plată mobile și in-store pentru afacerea ta, indiferent dacă este o platformă de e-commerce sau o companie de servicii:

* Plăți SWIFT (direct din contul tău e-money online)

* Plăți online (prin intermediul soluțiilor noastre PayLink, Pay Button sau Checkout)

* Plăți contactless cu cardul (prin terminale POS)

* Plăți cu cardul cu PIN sau cu chip (prin terminale POS).

- Diverse tipuri de terminale POS, în funcție de specificul afacerii tale și de așteptările clienților tăi.

- Acceptarea tuturor emitenților de carduri de plată și portofele electronice mobile.

- Acces instant la banii tăi, astfel încât poți vedea toate plățile primite direct în contul tău, imediat ce au fost efectuate, și ai posibilitatea să faci la rândul tău plăți direct din contul pe care-l ai pe platforma noastră online.

- Contul îți este activat fără comisioane de instalare sau comisioane lunare. Plătești doar pentru terminalul POS și un mic comision pentru transferurile pe care le primești sau le faci din cont.

- Afacerea ta nu trebuie să îndeplinească nicio condiție de dimensiuni, număr sau valoare a tranzacțiilor pentru a solicita propriul cont de e-money și soluțiile de încasare potrivite. Poți fi freelancer, liber profesionist sau proprietar de magazin mic sau de pizzerie cu livrare la domiciliu – soluțiile myPOS te ajută să faci viața ta și a clienților tăi mult mai ușoare.

- Acces la un magazin fizic de prezentare a produselor și serviciilor myPOS, proiectat a fi deschis în București în primul trimestru al anului 2019.

MyPOS Europe Ltd. este o instituție financiară înregistrată în Marea Britanie ce oferă servicii de plată accestae deja de peste 50 000 de afaceri din 24 de țări de pe tot teritoriul Uniunii Europene, prin intermediul unei rețele solide de distribuitori sau direct de pe website-ulwww.mypos.eu.