​​Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat CV-ul Mihaelei Triculescu, numită recent la conducerea instituției, în locul lui Ionuț Mișa. Nu apare în document faptul că a lucrat pentru firma de curățenie a Primăriei Cârcea din județul Dolj. De asemenea, numele este scris greșit: Triulescu.

Mihaela Triculescu, presedintele ANAFFoto: Guvern

Vezi CV-ul aici

UPDATE: Intre timp, numele a fost corectat pe site-ul ANAF

Conform documentului, s-a născut pe 3 mai 1976, iar singurele studii care apar sunt cele universitare. Astfel, este licențiată în Economie si Gestiunea Producției Agroalimentare, facultate făcută în perioada 1994 – 1998 la Universitatea din Craiova, iar în perioada 2006 – 2008 a făcut un master în Analiza diagnostic și evaluarea afacerilor, la aceeași universitate.

După ce a terminat facultatea, în perioada 1999 – 2002 a lucrat ca economist la GETRANS SUMA 2-3 IMPEX S.R.L.

În perioada 2002-2011 a lucrat pentru Rophill Com SRL ca director economic, după care în 2011-2012 a fost director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj.

A revenit la Rophill Com SRL unde a lucrat pe același post între 2012 – 2016. Mai departe, până în 2018 a avut cabinetul individual de insolvență.

Vorbește o singură limbă străină, engleza, și are un permis de conducere Categoria B.

Alte studii și certificări: 2012-2014, Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice – Certificat de competente profesionale ale personalului didactic Nivelul I – II formare Psihopedagogică, 2013, Acreditare CNFPA/ ANC – Certificat manager de proiect, 2013, Acreditare CNFPA/ ANC – Certificat formator.

Pe data de 3 ianuarie, premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

A doua zi, Recorder.ro a scris că, înainte de a fi numită șefă la ANAF, Mihaela Triculescu a fost șefa compartimentului financiar-contabil al firmei de curățenie a Primăriei Cârcea din județul Dolj.

Semnătura sa, sub această titulatură, poate fi găsită pe raportul de raportul de activitate din 30 ianuarie 2017 al SC Servicii Publice Cârcea SRL, o comună cu 3.400 de locuitori din județul Dolj. Un raport similar este semnat de actuala șefă a Fiscului și în 2014.

Vezi aici.