Articol actualizat

Aviz negativ pentru Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor (VIDEO). Avizul comisiilor este unul consultativ, Cîțu urmând să fie supus votului Plenului

de Florin Barbuta     HotNews.ro
Marţi, 29 octombrie 2019, 11:21 Economie | Finanţe & Bănci


Florin Citu, la audiere in Comisiile de buget-finante
Foto: Hotnews
Ministrul propus al Finanțelor, Florin Cîțu, se află față în față cu ministrul demis, Eugen Teodorovici, în cadrul audierii din Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament. Acesta răspunde întrebărilor adresate de colegii lui parlamentari pe subiecte ce țin, printre altele, de programul de Guvernare al PNL pe zona finanțelor. Sala este mult mai plină decât a fost la alte audieri ale altor miniștri de finanțe.

”Mi-am început cariera la Banca Centrală a Noii Zeelande. În 2003 am venit la BNR unde am adus modelul de țintire a inflației care e folosit în prezent. Apoi am intrat în sectorul privat după care am intrat în politică. În primul rând vreau să mulțumesc colegilor din Comisia de Buget din Senat cu care am avut o colaborare foarte bună. Dacă uneori m-am mai aprins și am fost dur, îmi cer scuze. Sunt conștient că în noua mea poziție trebuie să am răbdarea de a asculta toate opiniile, chiar dacă poate că nu voi fi de acord cu toate. Guvernul Orban este unul de tranzitie și trebuie evaluat prin acest filtru. Intrăm într-o nouă etapă în care avem un singur obiectiv: eradicarea sărăciei din România. Numai într-o Românie liberală se poate asigura bunăstarea cetățenilor. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este rectificarea bugetară. Îmi pastrez opinii. Vă anunț din start ca ușa mea va fi pentru dumeavoastră deschisă.”, a spus Cîțu în deschiderea prezentării.

Teodorovici, îl întrerupe: Acum citiți?

Colegii din comisie au intervenit dandu-i de înțeles lui Teodorovici să nu mai întrerupă.

Cîțu a continuat: "Guvernul Orban este unul de tranziție. Romania intră într-o nouă etapă. Exista un singur obiectiv: eradicarea treptată a sărăciei din România. O Românie liberală poate transforma acest vis în realitate".
 • La MFP am fost informat că este o schiță de buget pentru 2019. De acolo vom pleca. Trebuie să luați în considerare că este un buget de tranziție.
 • Vom folosi criteriile de performanță la construcția bugetului pe 2020.

Florin Cîțu a anunțat că vrea sa facă o comisie impreună cu BNR pentru repatrierea aurului românesc de la Moscova.

Teodorovici a intervenit și pare nemultumit de ceea ce a zis Cîțu cu privire la aurul de la Moscova.

Ludovic Orban, premierul desemnat, prezent la audiere, a spus că Transgaz și Transelectrica ar putea fi mutate la Ministerul Finanțelor.

"Știu ca exista o directiva europeana care urmează să fie transpusa și trebuie separati producatorul de transportator. Vom lua Transelectrica și Transgaz de la Ministerul Economiei, la Ministerul Finanțelor. Este în analiza. Ne consultam pe aceasta tema", a spus Orban.

Parlamentarii au început să adreseze intrebările, iar când a început să vorbească Adrian Tororan, Teodorovici l-a întrerupt și pe el.

La unele întrebări ale altor membri ai Comisiilor reunite, Teodorovici a sugerat în glumă, că Florin Cîțu ar avea deja întrebările, spunând că ”găsește răspunsul la pagina 2”. De altfel, fostul ministru a intervenit la aproape fiecare întrebare adresată de parlamentarii Opoziției, stârnind nemulțumirea acestora și intervențiile președintelui de ședință.

Unul dintre Parlamentari chiar l-a rugat pe Teodorovici să înceteze: "Domnule Teodorovici cu tot respectul (vă rog să nu mai întrerupeți n.r.). Știu că mereu ați încecat să faceți show. Din respect, va rog sa nu mai întrerupeți colegii".

Ambele tabere - liberale și social-democrată - s-au acuzat reciproc de răspândire de fake news, iar în context Cătălin Rădulescu i-a spus unuia dintre liberali, în glumă, că „îi dă un tranchilizant”. Discuția a pornit de la postările pe care le-a avut de-a lungul timpului Florin Cîțu, ministrul propus al Finanțelor.


Teodorovici, mult mai calm, a vorbit, printre altele, despre bugetul pe 2020 și rectificare

Eugen Teodorovici a luat cuvântul, pentru că a venit rândul său, și i-a spus lui Cîțu că este de acod ca salariul minim să crească.

"Poate discutați să scădem contribuțiile. Sa creșteți capacitatea de colectare la ANAF", a spus el.

Potrivit acestuia, rectificarea bugetară ține mult de învestirea noului guvern.

"Nu am cu sa votez, ca nu este corect politic, nu pot eu să votez PNL, care a dat jos Guvernul. Bine ar fi cât mai repede (sa mergeți mai departe cu acest Guvern), pentru rectificare", a mai afirmat Teodorovici.

"Bugetul pe 2020 o sa vedeți că o să aveți discuția cu colegii și o să vedeți că sunt profesioniști. Niciodata nu am cerut să facă altceva decât ce legea o spune. O să vedeți că este un proiect de buget. Aia a fost viziunea noastră. Dumneavoastră o să analizati și, în Parlament, eu o să fac foarte multe amendamente. Am să vi le fac înainte, pentru a le lua în calcul la bugetul pe care îl pregătiți", a precizat minsitrul demis al Finanțelor.

El l-a întrebat pe Florin Cîțu ce anume l-a înmânat să accepte funcția, mai ales că știe discutiile pe care le-a avut Ludovic Orban cu Isărsecu. De asemenea, a precizat că nu spune de unde știe ce a discutat Orban cu Guvernatorul BNR.

El a precizat că îi dă un răgaz lui Cîțu să se pună la curent cu stiuația de la Finanțe.

"Două săptămâni nu o să aveți niciun atac din partea mea. 2 saptămâni analizați. Va doresc succes, rabdare, calm și multă determinare", a mai spus Teodorovici.


Orban a decis să răspundă la cateva întrebări

Ludovic Orban a luat cuvântul pentru a răspunde la unele întrebări. Referindu-se la salariul minim, el a spus: "Trebuie sa știu pe ce mă bazez când cresc salariul minim. Trebuie găsit un mecanism obiectiv care să determine o creștere a salariului minim, nu din burtă. E o decizie care trebuie luată cu patronate, sindicate".

De asemenea, Orban s-a referit și la spitale: "Nu avem intenția să închidem niciun spital. Dacă este posibil, vom construi spitalele regionale, pentru că până astăzi nu s-a semnat niciun contract."

Orban a plecat din sală.

Florin Cîțu a început să răspundă la întrebări, referindu-se la unele cu privire la anumite acuze referitoare la atacul specualtiv din 2008. Astfel el a prezentat o hârtie oficial de la BNR privind situația cu care a demonstrat că nu a fost acuzat de așa ceva.

În acest context, Eugen Teodorovici l-a înterupt și i-a zis: Domnu’ Cîțu, că sunteți hoț, știe toată lumea.

Un parlamentar din opoziție îi răspunde lui Teodorovici: Hoț ești tu, mă!

Teodorovici: În ultimii 3 ani (Florin Cîțu n.r.) are de plătit la primaria Captialei taxe pentru cabinetul de parlamentar. Există și o somatie. Tu nu-ți plătești taxe.

Ce a mai spus Florin Cîțu:

 • Vom construi un bget luând în considerare legislația actuală. Bugetul va avea accente liberale
 • Reforma ANAF. Vă pot spune căîn acest an o vom începe. Au fost tot felul de păreri, oamenii ne spun lucruri diferite. Vom alege cea mai bună soluție. Nu vom renunța la modernizarea ANAF!
 • Acesta e un Guvern de tranziție cu mandat până la alegerile parlamentare
 • Ca principiu, trebuie să colectat tot ceea ce este declarat. ANAF să nu mai facă tot felul de artificii.Toți trebuie să plătim taxe în România
 • Există o singură metodă de a crește salariile:de a crește economia. Iar economia poate crește prin creșterea sectorului privat.
 • Cum am ajuns în Noua Zeelandă? Printr-un interviu. Am fost și am prezentat o lucrare, Băncii Centrale de acolo i-a plăcut...și acea lucrare a fost cea care m-a dus acolo.
 • Am terminat Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea, de unde sunt.
 • Trebuie întărită relația cu Banca Națională și cu Consiliul Fiscal.
 • Vreau să văd unde am scris eu că vor fi dați afară 400.000 de oameni! Niciodată nu am declarat așa ceva!
 • Eu de schimbat nu mă schimb, iar principiile mele nu sunt negociabile
 • Nu voi crește taxe și impozite. Din contra, mergem în direcția inversă.
La vot, Florin Cîțu a primit 19 voturi pentru și 19 împotrivă, fiind considerat aviz negativ. De precizat că avizul este unul consultativ, Plenul Parlamentului fiind suveran.

Cine este ministrul propus al Finanțelor

Florin Cîțu, propus ministru al Finanțelor în Guvernul Orban, este lider al senatorilor liberali și unul dintre cei mai vocali politicieni anti-PSD. A fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanți la ceea ce presa a denumit atac speculativ pe leu din 2008.

Născut pe 1 aprilie 1972, Florin Cîțu este senator PNL din 2016, ales în circumscripția electorală nr. 42 din București și membru în Comisia de buget-finanțe din Senat.

El a fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanți la ceea ce presa a denumit atac speculativ pe leu din 2008. Atac în urma căruia toți trezorierii băncilor care au participat au fost îndepărtați, inclusiv Florin Cîțu.

Din CV-ul său înțelegem că s-a alăturat echipei ING Bank la începutul lui 2006 şi a pus bazele echipei de cercetare. El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un master şi un doctorat la Iowa State University. Anterior revenirii în România, Cîţu a mai lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la banca centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003). În perioada 1997 - 2001, a fost lector la Iowa State University, în SUA. Ca limbi străine cunoscute, din CV reiese că vorbește engleză, franceză și italiană.

Votul în plen este programat luni, 4 noiembrie.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

20988 vizualizari

 • +44 (62 voturi)    
  PSD (Marţi, 29 octombrie 2019, 11:38)

  Mos Andrei [utilizator]

  Astia se sperie de oameni capabili. N-au cum sa-l accepte.
  • -29 (63 voturi)    
   Capabili sa ce? (Marţi, 29 octombrie 2019, 11:59)

   Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   Sa faca atacuri speculative pe leu?

   In ce scop aceste actiuni indoielnice?
   • -24 (28 voturi)    
    Imi pare chiar rau! (Marţi, 29 octombrie 2019, 13:53)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

    "Aviz negativ pentru Florin Cîțu pentru funcția de ministru al Finanțelor"

    ======================

    Imi pare chiar rau! Atata distractie pe cale sa se naruiasca!

    Prostul suprem a fost ratat pentru postul de ministru de finante. Sper sa se revina asupra deciziei; romanii merita un astfel de ministru!
    • +16 (18 voturi)    
     cocalarul repetent de la ASE se razbuna (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:37)

     Poiana lui Occam [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     lui Orlando nu i-a placut cartea si are pica pe cei care nu sunt ca el.
    • +4 (4 voturi)    
     te refereai la ratatul Orlando? (Marţi, 29 octombrie 2019, 21:04)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     in articolul asta am aflat si eu ce studii si CV are Catu. Baga si tu rezultatele academice si CV-ul lui Orlando si mai discutam.
   • +13 (21 voturi)    
    Capabili sa gandeasca stimabile (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:11)

    varavara [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

    exact ceea ce guvernele psd-iste nu au facut sau au facut-o in interesul lor exclusiv.
  • -16 (60 voturi)    
   Ce tupeu de nedescris (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:02)

   Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   Cum poți să MINȚI în halul ăsta și să spui că vrei să eradici sărăcia?

   Cîțu este vestit pentru un atac speculativ eșuat asupra leului. Câți români s-ar fi chinuit în sărăcie abjectă dacă îi ieșea short-ul ăstuia?

   A fost data afară din sistemul bancar la presiunea BNR. Și acum acum Orban îl bagă pe ușa din dos fix la ministerul pe care a vrut să-l devalorizeze.

   Cum poate cineva, oricât de anti-PSD ar fi, să susțină un astfel de individ? Cum dracu să-l pui paznic la oi pe hoțul care a încercat să ți le fure?

   Cum???
   • -22 (44 voturi)    
    Nu trebuie sa te intrebi cum (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:27)

    Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    Trebuie sa intelegi ca se urmareste acapararea tuturor institutiilor statului de catre securitate pentru instaurarea dictaturii securiste!

    A se vedea criticile lui Florin Citu la adresa guvernului si indicatorilor economici doar pe baza de impostura si fake news, pentru prostirea clasei de analfabeti functional care exista masiv mai ales in mediul online si mai ales a celor de dreapta care nu cunosc mare lucru si pentru care gandirea critica a fost anulata!
   • +8 (14 voturi)    
    vai, drobul de sare!.. (Marţi, 29 octombrie 2019, 16:02)

    pehash [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    1. Leul era supraevaluat. Guvernul tocmai propunea cresterea cu 50% a salariilor la o treime din bugetari. Era evident ca va creste cursul, deci bancile au cautat sa se protejeze.

    2. Dovada ca BNR a "salvat" leul de la un atac speculativ imaginar este ca in lunile urmatoare a pierdut mai mult de 12% in fata Euro. Deci au avut dreptate trezorierii care au incerca sa-si protejeze clientii. De "saracie abjecta", cum ar spune unii, amatori de vorbe mari.

    3. "Atac speculativ" a fost si ordonanta 114/2018?..
    • -1 (3 voturi)    
     ? (Miercuri, 30 octombrie 2019, 0:57)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui pehash

     Guvernul a propus cresterea cu 50%? Nu cumva Tradiceanu s-a opus public si a pierdut procente si alegerile pe tema asta, in timp ce base si pdl sustineau cresterea aberanta? Bine, dupa alegeri si votul fraierilor, nu s-a mai aplicat si au inceput si pierdut procesele in instante, platite de ghici cine si cu ce bani.

     https://www.hotnews.ro/stiri-esential-4933813-update-traian-basescu-promulgat-legea-majorarii-50-salariilor-profesorilor.htm

     Nu ma mir ca base a prostit pe multi, ma mir ca nu s-a trezit lumea...
     • 0 (2 voturi)    
      de prostit, cu siguranta a prostit.. (Miercuri, 30 octombrie 2019, 10:17)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      In 2008 Tariceanu era la guvernare pentru ca facuse o alianta cu PSD ca sa-si asigure voturile in parlament.
      Ideea ca Basescu, lider de facto al unui partid aflat in opozitie, controla parlamentul si legile, este penibila.
      • 0 (0 voturi)    
       serios? (Miercuri, 30 octombrie 2019, 15:08)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui pehash

       Ti-a fost greu sa citesti link-ul sau ai probleme cu acceptarea realitatii?

       Legea a fost votata de catre TOTI, inclusiv de idiotii de la pnl. Iubitul tau base, dah dreapta si super mega responsabil, pe langa ca a promulgat legea si nu a intors-o, mai si spunea ca numai daca nu vrei, nu gasesti bani in buget. Lasa ca la el criza a inceput in 2010, dupa alegeri, ca-n 2009 a spart banii in campanie mascata cu petreceri campenesti. Ca sa nu mai amintesc ca s-a laudat cu super alianta cu PSD de dupa alegerile din 2008, iar dah dreapta. Scurta memorie ai si fooarte selectiva.

       Probabil a fost singurul lucru bun facut de tariceanu in toata viata lui politica, cand s-a gandit la partea economica si nu la alegeri.
   • +4 (8 voturi)    
    Cum? (Marţi, 29 octombrie 2019, 21:15)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

    Shaolica baiatule, stii sa faci un calcul de 3 simple si sa ne spui cat s-a depreciat leul din 2016 pana azi? doar cu atacurile speculative ale PSD-ului?
    Catu, cand a facut ceea ce e acuzat ca a facut, a facut-o din pozitia de angajat al unei societati si in fisa postului scria ca e platit sa aduca bani, nu sa piarda. Si-a asumat riscul si a platit.
    De partea cealalta avem un individ platit de stat care a luat cele mai tampite si haotice masuri din ultimii 15 ani.
    Vad ca Teodorovici e modelul tau? tot absolvent de 6 ani de ASE si tu? sau ai fost mai comod si ai ales 5 de UPG ca sefa lui Teo?
  • -11 (35 voturi)    
   Un politruc (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:06)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   Vedeta tv si trompeta mediatica
  • +8 (22 voturi)    
   stie prea multe "finante" (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:09)

   Vic_Tor [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   o sa intre in minister si o sa gaseasca toate gaurile si toate peticele din buget. le este frica ca le va gasi smecheriile si va opri sifonarea de fonduri. aia cu atacul speculativ sa o explice cine se pricepe nu amatorii de pe site-uri de stiri care habar nu au ce inseamna si ce efecte ar putea avea
  • -6 (12 voturi)    
   Capabil in ce? (Marţi, 29 octombrie 2019, 15:05)

   galeo [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   Sunt si eu tare curios
   • +2 (4 voturi)    
    o sa vezi (Marţi, 29 octombrie 2019, 21:17)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui galeo

    .
  • -7 (11 voturi)    
   Cu Citu la Economie va fi o desfatare! (Marţi, 29 octombrie 2019, 18:25)

   Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui Mos Andrei

   Dar de ce vot negativ? Trebuie sa fie Citu! Va fi mai distractiv decat la un stand up comedy. Sa ne aminti ce a spus Citu despre impozitarea in IT: "Sa discutam daca ne mai permitem sa avem unii romani mai speciali ca altii. Nici Biserica nu plateste impozit pe venit." Sa vedem cum IT-istii o sa planga din nou dupa PSD si cum o sa voteze PSD-ul.
   O sa fie o distractie!
 • +42 (52 voturi)    
  CV (Marţi, 29 octombrie 2019, 11:47)

  anion [utilizator]

  Era interesant, daca Teodorovici tot intrerupe interlocutorul, Citu sa-i citeasca si CV-ul lui Orlando, in special participarile lui in Bamboo cu diplomele luate ca DJ.
 • +1 (37 voturi)    
  liberalism (Marţi, 29 octombrie 2019, 11:51)

  gpavel [utilizator]

  "liberalismul"nu e o solutie"clasica"pentru eradicarea saraciei,poate fi folosit pentru "consolidarea"clasei de mijloc si imbogatirea"bogatilor"!,chiar liberalismul american, nu a eradicat saracia in sua,nu mai spun in alte tari(america centrala si de sud...)...
  • +6 (22 voturi)    
   Ai uitat sa pomenesti de (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:08)

   alibaba_zeul_meu [utilizator] i-a raspuns lui gpavel

   Coreea de Nord.
  • -7 (37 voturi)    
   in rezumat (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:31)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui gpavel

   social-democratia apara interesele celor saraci, iar liberalismul ale celor bogati; neoliberalismul tinteste o re-feudalizare, in care bogatii sa fie superbogati si atotputernici, iar saracii sclavi; panimaiesi?
   • +8 (12 voturi)    
    Social-democratia apara saracia celor saraci (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:55)

    Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui srpc

    Si bogatia liderilor social-democrati
    • +3 (3 voturi)    
     putem inlocui social-democratie cu "comunism" (Marţi, 29 octombrie 2019, 21:26)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Inapasevedeinvers

     si obtinem acelasi rezultat.
     Mai ales in ultimii 30 de ani si social-democratia a a alunecat pe panta lui Marx de a ajuns sa o denumeasca Neo-
     • 0 (0 voturi)    
      Denumirea corecta politic (Miercuri, 30 octombrie 2019, 9:08)

      Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

      Tot asa cum nu mai zicem tigani, trebuie sa zicem romi pentru aceeasi etnie.
      Altfel, ne taie de la comentarii :-)
  • +13 (25 voturi)    
   Solutia (Marţi, 29 octombrie 2019, 13:35)

   LeneaInCui [utilizator] i-a raspuns lui gpavel

   Solutia este socialismul. O vom duce bine ca in Venezuela, Cuba, Coreea de Nord, Rusia.
 • +31 (43 voturi)    
  fsb-istul golan vomita cu sughituri (Marţi, 29 octombrie 2019, 12:25)

  gwolf [utilizator]

  cand aude de repatrierea aurului de la Moscova.
  Ce e Orlando, te retrogradeaza ivanii la nivelul de "aspirant" care este si pay-less ?
  Nu iesi tu mai bine pe hol sa te dai in figuri cocalaresti cu jurnaliste ?
 • +27 (37 voturi)    
  Mda (Marţi, 29 octombrie 2019, 13:26)

  Tony_K [utilizator]

  Fat “frumos” orlando e agent rus pe fata, a facilitat rusia prin orice mijloace prin oug114, e actionar si director la o banca rusa, a fost la moscova pentru “consultari”. Dar noi nu avem sri, ei sunt mana in mana cu hotii de 30 de ani.Asta era de mult la bulau pentru subminare, intr-o tara normala. Dar la noi inca mai cotcodaceste cu tupeu. Btw cum are voie asta sa participe in comisie? Asta e comedie. PS. Am scris numele intentionat cu litere mici. Nu merita altceva.
 • +11 (21 voturi)    
  ehh (Marţi, 29 octombrie 2019, 13:54)

  transpenibilus [utilizator]

  Ba Citu, ba, tu esti prea bun pentru pizideii de romani :-)
  Adica ai lucrat in strainatate, ai facut performanta, ai studii... Cine te crezi Citule?
  Pizideilor le plac hotii, analfabetii si curvarii ca Orlando kiparusul, ve0rika, Dragnea, Valkow, Tariceanu...
  Vezi de drumul tau si lasa viermusii aici, omul lui Dumnezeu!
 • +13 (23 voturi)    
  Orlandoooo (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:04)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  PUȘCARIA

  -ai indatorat tara pe zeci de ani
  - ai risipit toate resursele
  - ai produs o devalorizare a leului masiva
  - esti sluga unor interese straine
  - esti complice cu infractorii PSD

  TÂRÂTURA asta trebuie sa PLĂTEASCA pentru ticăloșia ei!
  • -6 (14 voturi)    
   E luna plina sau ce? (Marţi, 29 octombrie 2019, 15:30)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   E luna plina sau ce?

   Inteleg ca prin spitalele de profil, conditiile s-au imbunatatit, ba chiar a cablat saloanele cu Napoleoni, Einsteini si Mozarti.
   Totusi, periodic, matale ai crize. Sa fie fazele lunii?
   • +3 (7 voturi)    
    Concret, toarsu novyy oblik? (Marţi, 29 octombrie 2019, 21:38)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Il preferati pe genialoidul Teodorovici?
    Spuneti tovarase cu subiect si predicat ca preferati un guvern de analfabeti functionali si repetenti decat un guvern cu oameni cu studii facute pe bune si experienta reala in meseria lor.
 • +13 (23 voturi)    
  tovarasul Urlando (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:18)

  floarealbastra [utilizator]

  Ca un veritabil tovaras nu-i pune intrebari viitorului ministru, da indicatii pretioase! multumin tovarase abea asteptam sa-ti iei iubitele din minister cu dumneavoastra si sa activati in domeniul privat.
  Daca nu ati fi capusat CEC atat cat ati facut-o ar obtine rezultate conform potentialului pe care il are, nu ce vedem acum.
 • -5 (11 voturi)    
  Stimabilul domn Citu ar fi trebuit sa (Marţi, 29 octombrie 2019, 14:50)

  xrogo [utilizator]

  stie ca este o vorba veche, din popor, "gura bate curul", el era vedeta care aparea la toate mijloacele de informare si-i dadea cu criza, cu lipsa banilor, cu dracu si cu lacu, si uite-asa si-a ridicat toti politicieni-n cap, politicieni care l-au picat cu brio!
 • +2 (4 voturi)    
  pai se stia dinainte.... (Marţi, 29 octombrie 2019, 15:22)

  dadan [utilizator]

  s-a cerut de la partid aviz negativ pt Citu...
 • -5 (11 voturi)    
  In sfarsit o veste buna (Marţi, 29 octombrie 2019, 15:40)

  consumator2 [utilizator]

  Da Doamne sa fie adevarat!
  • +2 (4 voturi)    
   hehe (Marţi, 29 octombrie 2019, 17:32)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui consumator2

   Tz'am mai zis sa nu consumi ca-ti cauzeaza, speculantul de imobiliare si credite in monede exotice.
 • -3 (9 voturi)    
  UN REZULTAT CARE CONFIRMA (Marţi, 29 octombrie 2019, 15:49)

  jidanul [utilizator]

  Nu aveai cum sa-l votezi pe Citu in guvernul lui Ludovic, adica in "guvernul meu" nr. 2 a lui Klaus, pentru ca e ca si cum ai vota ministrul de finante pe Anca Paliu (care te paleste) Dragu (cu drag) din guvernul Ciolos, adica din "guvernul meu" nr 1, adica guvernul lui Werner. Nu poti sa faci de doua ori aceasi greseala, numai Iohannis poate sa faca asemenea erori de la "primul pas", "pas cu pas". Ghinion " cum a zis actualul presedinte gangav din " Ro-ma-ni-a nor-ma-la". Apropos, dl Citu a spus: "Toți trebuie să plătim taxe în România" dar, l-a intrebat pe KW Iohannis daca si-a platit obligatiile financiare catre ANAF pentru casa inchiriata fraudulos, pentru declaratii false in inscrisuri oficiale, fals, uz de fals si foloase necuvenite ? Cu asta trebuia sa inceapa dl. Citu declaratiile despre ANAF. Pana atunci cand KWI va platii la ANAF integral datoria, ciocu mic si joc de glezne, dl Citu si terminati cu terorizarea romanilor cu ANAF-ul. Presedintele actual al Romaniei trebuie sa fie primul care sa-si plateasca taxele la ANAF, sa dea un exemplu.
  • 0 (0 voturi)    
   Taxele la ANAF au fost platite (Miercuri, 30 octombrie 2019, 9:19)

   Inapasevedeinvers [utilizator] i-a raspuns lui jidanul

   Discutia nu este despre neplata taxelor, ci despre legalitatea proprietatii. Cetateanul Iohannis a platit taxe pe baza declaratiei de impunere - daca ai dovezi care sustin contrariul ai face bine sa le prezinti, altfel esti complice.
   Cand declaratia se va schimba, pe baza situatiei de fapt, va exista o baza de calcul si pentru executarea diferentei.
   Dar, daca ai adus vorba... cetateanul Ciorbea "advocatul" poporului adica aparatorul poporului, cu legea in mana, cum de a fost pasuit pentru NE-PLATA unor datorii de sute de mii de lei?
   Ca alea erau inregistrate si erau pe rol ...
   Tu iti poti permite asa ceva? Si apoi sa fii iertat? Ca de, ai de platit rate uriase la banca...
   Ca sa fiu mai clar, noi am platit in locul lui Ciorbea cateva sute de mii de lei la bugetul de stat.
   Daca ANAF va clarifica situatia impozitului pe care il datoreaza Iohannis, vom sti si cat am platit in locul lui (daca va fi scutit, ceea ce deocamdata nu e cazul)
 • -1 (7 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 29 octombrie 2019, 17:00)

  [anonim]

 • -1 (7 voturi)    
  ! (Marţi, 29 octombrie 2019, 20:38)

  chiuaua [utilizator]

  sincer comentez doar sa ma amuz, precum drosofila melanogaster cand nimereste peste un pahar de vin.
  Citez: Mi-am început cariera la Banca Centrală a Noii Zeelande....
  pfoai... si de ce te-ai mai intors ?
  restul este ...Petre Ispirescu ,nu are importanta
 • 0 (8 voturi)    
  Nu e bun! (Marţi, 29 octombrie 2019, 20:59)

  revo [utilizator]

  Tovarasi, acest individ ameninta establishmentul romanesc - nu are studii, la distanta, la Spiru Haret si are un doctorat pe bune! Nu se poate asa ceva! Poate crea un trend profund periculos si este un exemplu negativ pentru tinerele generatii!

  Luati urgent masuri - expulzati-l!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by