Tocmai ce am constatat că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții în timp util, a declarat noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Victoria Violeta Alexandru.

HotNews.roFoto: Hotnews

"La nivelul Ministerului, tocmai ce am constatat, deși fila din dosarul procesului verbal de predare-primire cu fostul ministru la acest capitol, al situațiilor speciale, mi-a indicat că nu ar fi nicio problemă pe care să o ridice în discuție, am constatat că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții în timp util", a spus Alexandru.

Ea a precizat că ar fi câteva semne de întrebare și a cerut direcțiilor de specialitate din minister să-i ofere informații cu privire la licitația care a fost făcută în perioada lunilor anterioare.

"Cred că aceste lucruri ar fi trebuit rezolvate din timp cu o bună planificare astfel încât să nu ajungem la un minister extrem de dificil și care are o serie de responsabilități, cu doar 2 luni înainte de termenul limită să fim în situația de a avea semne de întrebare cu privire la licitație. Din considerentul de anulare a acestei licitații, lucru la care mă gândesc, urmează să iau decizia în baza raportului structurii de specialitate, să ajungem în situația de a nu avea nicio opțiune de funcționare de la începutul anului viitor", a afirmat ea.