Marius Ștefan, fondatorul și CEO-ul Autonom Rent a Car participă luni 23 martie 2020, de la 12.00, la o întalnire online realizata la distanță, unde va discuta despre efectele crizei coronavirus asupra afacerilor sale, asupra economiei în general și despre posibile soluții pentru traversarea stării de urgență cauzate de pandemia Covid-19.

Marius Stefan, AutonomFoto: Hotnews

Poți urmări interviul pe Hotnews.ro, StartupCafe.ro și pe canalul Youtube StartupCafe.ro;

Marius Stefan este CEO Autonom, cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania. Inca din 2006, grupul Autonom a inregistrat o crestere cu 2 cifre anual, ajungand la o CA de peste 50 de milioane de euro in 2018, 44 de agentii in 33 de orase si avand o flota de peste 9000 de masini.

Impreuna cu cei peste 550 de angajati, Marius crede in impactul pozitiv pe care il putem avea prin invatarea continua. Autonomia si sistemul de management bazat pe valori incurajeaza dezvoltarea personala, Autonom devenind Best Employer by AON Hewitt (2014-2017), companie democratica recunoscuta de WorldBlu si Best Employer oferit Business Review in 2019.

Marius Stefan a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland. Sustine educatia si antreprenoriatul fiind parte din board in organizatiile Teach for Romania, Romanian Business Leaders, YPO Romania si The Entrepreneurship Academy, precum si diverse companii..

Discutăm cu Marius Ștefan despre:

  • Cum afectează epidemia coronavirus, în mod concret, afacerile din domeniul închirierilor auto
  • Sunt pregătite firmele să facă față crizei? Pentru cât timp?
  • Cum privesc oamenii de afaceri reacția Statului în fața noului coronavirus? Sunt măsurile luate suficiente?
  • La ce se așteaptă mediul de afaceri în continuare?

Nota redacției:

  • Puteți adresa invitatului întrebări, în scris, până luni, ora 11.00;
  • Pentru întrebări, folosește formularul de comentarii de la finalul articolului.