​Festivalul Tomorrowland, care ar fi trebuit să aibă loc, ca de obicei, în Boom (Belgia), nu va mai avea loc în 2020 din cauza coronavirusului, conform unei informări transmise miercuri de organizatori. Practic, aceasta ar fi fost cea de-a 16-a ediție.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Acestea sunt vremuri excepționale pentru noi. În ultimele săptămâni ne-am consultat cu autoritățile belgiene și cu experți internaționali. Este misiunea noastră să unim sufletele din toată lumea, dar de asemenea prioritatea noastră numărul unu este siguranța și sănătatea „Oamenilor de Mâine”, a partenerilor și furnizorilor, vecinilor, artiștilor și a echipei noastre”, se arată în informare.

  • Vă informăm că Tomorroland nu poate avea loc în 2020.
  • Înțelegem și susținem ordinele guvernamentale care au fost emise. Cea de-a 16-a ediție a Tomorroland va avea loc în vara anului 2021 (16-18 iulie și 23-25 iulie).

„Stați acasă, spălați-vă pe mâini și păstrați distanța față de ceilalt. Faceți-o pentru voi, pentru cei pe care ăi iubiți și pentru personalul medical care lucrează neîncetat”, menționează sursa citată.