Anastasiu: Nimic nu poţi să faci singur în viaţă, nici măcar Simona Halep nu reuşeşte; e nevoie de echipă
Anastasiu a apreciat faptul că antreprenoriatul nu e despre antreprenor, ci despre ceilalţi şi despre nevoile şi satisfacţia clienţilor, potrivit Agerpres.ro.
"Important este că aud tineri care spun că proiectul ("Vreau să fiu antreprenor", nr.) le-a schimbat viaţa. Mie mi se face pielea de găină, vă jur, pentru că lucrurile se întâmplă aşa. Cred că asta este una dintre cele mai mari satisfacţii pe care orice antreprenor o are fie în propria firmă, fie că se implică în alte tipuri de proiecte. Antreprenoriatul cred că este despre impact. Antreprenoriatul nu e despre antreprenor, ci despre ceilalţi. Întrebarea de bază este "What can I do for you?". Prin urmare, nici banii nu pot să fie un target, ci banii ar trebui să fie o consecinţă. Dacă trăieşti aşa o să vezi că feedback-ul de la client e important. Atât timp cât măsori feedback-ul de la client şi el este de foarte bună calitate, eu vă asigur că şi partea financiară va veni către voi fără niciun fel de problemă", a precizat Dragoş Anastasiu.
Marţi, a avut loc evenimentul "Tineri în Arenă", care a adus faţă în faţă antreprenori de succes, investitori şi tineri interesaţi să-şi deschidă propria afacere.
"Tinerii în Arenă" este un concept marca "Vreau să fiu Antreprenor şi Insights", un proiect al Romanian Business Leaders (RBL).

Se vor întoarce și studenții în amfiteatre din semestrul al doilea? Universitatea București: Cursuri online în continuare, cu mici excepții. UBB: Se conturează varianta hibrid
INTERVIU cu ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu: Prin trecut și „milionul de mesageri români din Germania, ne leagă de această țară și germani un extraordinar patrimoniu comun”
Kremlinul ripostează, după imensul succes online al anchetei lui Navalnîi despre "palatul lui Vladimir Putin" / Tinerii se mobilizează în special pe Tik Tok pentru protestele anunțate sâmbătă în întreaga Rusie
Cutia neagră a banilor publici. Secretariatul de Stat pentru Culte a alocat anul trecut o sumă record de 750.000 de lei Mănăstirii „Sf. Cuv. Parascheva", ctitorită de PF Daniel. Ani la rând Curtea de Conturi a constatat nereguli la SCC
Oamenii invizibili: Bolnavii cronici nu se pot programa la vaccinare din cauză că statul român nu a știut niciodată câți sunt / "Dacă ar exista registre de pacienți, ar dispărea toate serviciile și decontările fictive"