Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a suplimentat numărul ghișeelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din București și județul Ilfov, se arată într-un comunicat de presă al ANAF.

Sediu ANAFFoto: Hotnews

Ghișeele nou deschise funcționează în sediile Trezoreriilor de sector și ale județului Ilfov. Astfel, sediile unde au fost suplimentate ghișeele sunt următoarele:

- pentru sectorul 1, Str. LONDRA 10

- pentru sectorul 2, Bd. FERDINAND I 89

- pentru sectorul 3, Str. CIREȘULUI 6

- pentru sectorul 4, Bd. PIEPTĂNARI 31

- pentru sectorul 5, Bd. NAȚIUNILE UNITE 6-8

- pentru sectorul 6, Calea GIULEȘTI 3

- pentru județul ILFOV, str. LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU 10

"Aspectele privind comunicarea somațiilor de către Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice, către contribuabilii care au achitat taxele, au pus în evidență, încă o dată, nevoia digitalizării proceselor de activitate ale Agenției", menționează sursa citată.

Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice gestionează un număr de 176.062 contribuabili persoane fizice, iar personalul dedicat deservirii acestei activități este de 29 de funcționari.

"Contăm pe sprijinul ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare, pentru accelerarea procesului de digitalizare a ANAF, proces demarat încă de la sfârșitul anului 2019", spune Fiscul.

  • "Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile pentru a le facilita contribuabililor procesul de conformare voluntară la declararea și plata obligațiilor bugetare."